Poszukiwana......Anna Tatangelo

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 60
poprzednia |
Proszę Was o przesłanie piosenek tej wokalistki,proszęęęęęęę na [email]
Jakoś konkretną płytę jej chcesz czy komplet jej piosenek?
najlepiej komplet jej najlepszych piosenek...jeśli możesz:)dziękuję
dobrze ale to trochę potrwa że wzglądu na pojemność
nie ma problemu..jestem cierpliwa;)jeszcze raz dziękuję:)
Inf.2 wysłałeś?...hmmmm...bo ja czekam i czekam....
a ja tez moge prosic?? [email]
Dzięki Infie;-)
pierwszą partię piosenek już wam wysłałem
To już wysłałem wszystkie
Mogę również prosić?
[email]
A może wrzucisz na Chomika?
zobacz inf. :
oto polski podrywacz :-D
stronzo ciekawe skąd się biorą w Polsce tacy idioci. D
Inf, nie gadaj, że wziąłeś to za "autentyk" :DD
pewnie stąd co w innych krajach: predyspozycje wrodzone, wychowanie, telewizja, kino, internet etc. Są i będą :-(
"autentyk" oczywiście że nie, ale co za różnica. Idioci tak czy inaczej
Sarà, ale tekst:"jeżdżę Golfem dwójką, a jak kolega pożyczy, to i trójką", jest świetny.)))))))
genio , a mało było ostatnio na tym forum takich autentyków
No, jasne że pełno jest takich, ale albo komentujemy zjawisko zdebilenia, jako takie, albo filmik, który pokazuje je w bardzo humorystyczny sposób(także celowo).

Czy Stańczyk był idiotą? :))))
Pod pewnymi względami ten typ podrywu:

http://www.wloski.ang.pl/Donna_polacca_Carattere_e_modi_di_essere_25993.html

jest głupszy:))
stronzo we Włoszech i w Hiszpanii takich kretynów też nie brakuje
Pewnie, że nie brakuje. Jak mieszkałem w Irlandii to raz przyjechał tam znajomy Włoch, którego wcześniej znałem jak był w stałym związku i wydwał się w miarę "normalny" . Ale jak przyjechał, to już nie miał dziewczyny i mi mówi "dimmi, dove trovo un puttana che guarderebbe come mi faccio la pipa e mi sburro in un bicchiere
e quando le dico "bevilo, puttana", lei beve." bleee :-D
Tego chyba nie zrobił,bo gdzie by taką znalazł, ale od razu zbałamucił jakieś austriaczki...
ale wracając do meritum: takich kretynów można znaleźć w każdym kraju (choć może w różnych proporcjach)
Tekst świetny, ale ta blondynka, chyba z chórku, to pewnie dopiero debiutuje na scenie.
Vampire Heart zobacz co masz w skrzynce
Bionda nie była podstawiona, widać jej zażenowanie.:)
Genio o co chodzi z tym wpisem ..charakter i sposob bycia..nie moge zrozumiec twego odbioru
Scusa, temat do badań...układy między Polką a Włochem, co najmniej dziwaczne. To tak, jakby chciał analizować współzycie Eskimosa cazzo i Marsjanki. Jakby różnice między Polakami i Włochami były aż tak ogromne. Bzdura, chłopina chce zarwać laskę "na yntelygenta" i tyle. Wie, ze co bardziej prostackie sposoby się przejadły.:)))))
probuje to zglebic..moze on szuka podpowiedzi,slowa klucza do polskiej kobiety...podrzuc mu jako polski reprezentant naszej najlepszej ligi,slowo:nie oszukiwac,nie oklamywac...bo oni maja to we krwi,po prostu nie umieja inaczej,wszytko musza ubarwiac, upiekszac,mydlic oczy/ogolem..
Ale ja mu nie wróg. Troszeczkę może odkryłem jego karty, ale łamać mu wędki nie zamierzam, no bo w końcu w imię czego?
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 60
poprzednia |

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa