non so se qualcuno mi puo aiutare mia moglie è andata in polonia con il nostro bambino e non vuole ne tornare in italia e tantomeno farmi vedere il bambino
Wytlumaczcie mu, jak pisać na forum, bo za każdym wpisem bedzie zakladal nowy temat. Dziekuje.
@ndzia
07 gru 2007
Il motivo è solo che vuole stare con la sua famiglia
martuniaL
07 gru 2007
:)))) zostaw go zdesperowany jest :)
@ndzia
07 gru 2007
parlami in italiano
Cinquantatre
07 gru 2007
Widzę. Napisalam to w dobrej wierze. Poza tym zapoznajcie sie z wcześniejszymi wpisami jego żony, aby nie zrobić niedzwiedziej przyslugi.
martuniaL
07 gru 2007
ja nic nie wiem na ten temat wiec moze przestane sie udzielac ! jestem nowa wiec lepiej sie nie odzywam !
martuniaL
07 gru 2007
nn stavo parlando cn te ma cn 53
asia.h
07 gru 2007
La moglie lascia bravo marito e bravo padre di suo bambino per stare con i famigliari? Strano,molto strano.
Agn25
07 gru 2007
generalmente non si lasciano gli uomini bravi.
Ma se sono noiosi e grigi ovviamente si!
Se ti ha lasciato e perche qualcosa non andava bene.
Questa Italia e la sua vita a lei non piacevano.
Agn25
07 gru 2007
a niby kim jest jego żona??? bo jakoś nie skumałam.
asia.h
07 gru 2007
wejdz w profil andzi to załapiesz.
ilecka
08 gru 2007
Ja nie załapałam.
W ogóle to dlaczego od razu sądzicie że to z jego winy?
asia.h
08 gru 2007
pierwsze wpisy o tłumaczenie są jego żony,on "pożyczył" sobie jej nick.
Dla mnie jest dziwne że kobieta zostawia dobrego męża i tym samym odbiera ojca dziecku.W moim długim życiu nie spotkałam takiego przypadku.Zazwyczaj kobiety zostawiają swoich mężów gdyż ci okazują się draniami albo gdy zakochują się w innym mężczyźnie ale to nie wchodzi prawdopodobnie w grę(mieszkała we Włoszech a teraz wróciła do Polski)
Moze wybrala mniejsze zlo. W polsce znajdzie sobie faceta, ktory bedzie lepszym opiekunem dla jej dziecka i wiecej go nauczy. Przecież wlosi sa bardzo niezaradni. W glowie tylko rozrywka. Sex i pilka nozna. W pracy tylko jezorami miela. Nie ma to jak nasi chlopcy.