Dalai Lama

Temat przeniesiony do archwium.
Czolem wszystkim,
Czy ktos z Was byl moze na wykladach Dalai Lamy dzis w Mediolanie, albo sie wybiera w ten weekend???
jesli ktos przed swietami ma zbedne 100 euro,czemu nie?...ja chcialam bardzo pojsc,niestety cena biletu wstepu troche...hmmm....
nie 100 tylko 40 :-) sprawdzilam, a jutro, w niedziele dwugodzinny wyklad 20! jesli masz ochote to daj znac, moze wybierzemy sie razem
jesli tak to pewnie,ze chce isc!!!jesli jutro nie wyjade to dam Ci znac tylo podaj mi jakies namiaryna siebie:))albo gdzie mozemy sie spotkac ewentualnie,pozdrawiam
jestem na [gg] , skontaktuj sie ze mna dzis wieczorem, prosze. Jutro trzeba tam byc wczesnie rano ok 8 (stacja Lampugnano), wiec powinnysmy sie dzis jakkos wstepnie umowic. Fajnie byloby pojsc razem!! Ewentualnie daj znac na emial [email]
misiaku juz wiem na pewno,ze jutro w milano mnie nie bedzie,bo wyjezdzam...przykro mi,bo bardzo chcialabym pojsc na te wyklady-BARDZO:(:(ale jak sie nie obrazisz to dodam Twojego maila do kontaktow i odezwe sie moze na jakies inne spotkanie,co ty na to??pozdrawiam
jasne, ze tak, jestem w Mediolanaie od miesiaca, wiec z przyjemnoscia poszerze grono znajomych! Szczegolnie takich, ktorzy poszliby na spotkanie z Dalai Lama! Jestes jedyna osoba, ktora sie tym zainteresowala! Milej niedzieli! Napisz do mnie w olnej chwili :-)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka