Pociąg z Rzymu do Bari

Temat przeniesiony do archwium.
Kiedys znalazlem tutaj informacje, ze z Rzymu do Bari jezdzi pociag TrenOK za 9 euro. Podobno wyjezdzal po 17 i jechal ok. 5 godzin. W rozkladzie na stronie www.trenok.it znajduje sie pociag zgodny z opisem, tylko kosztuje ponad 30 euro, a nie 9. Czy tamtem pociag jeszcze kursuje?
To jest właśnie ten pociąg. Tylko że ma różne taryfy. 9 € to ta najtańsza, jak zostaną sprzedane wszystkie bilety za 9, zostają wszystkie droższe, i tak do końca. Jeżeli bilet kosztuje 30€, tzn ze wszystkie tańsze taryfy zostały wykupione, a to pewnie dlatego, że chcesz jechać w 'strategicznym' okresie.
A poza tym nie otwiera mi się ta strona. Jak wpisuję trenok.it pokazuje mi się trenitalia. A trenok.com nie otwiera w ogóle. Bez sensu.
Tez nie otwiera sie mi strona trenok.com, bo przechodzi automatycznia na trenitalia. Tak w ogole, to ja chce jechac dopiero 28. lutego, a na ta date kupic biletu jeszcze nie mozna. Przegladalem jednak wczesniejsze daty, aby sie zorientowac. I nawet te najpozniej dostepne nie sa w cenie 9 euro. Moze ja nie potrafie sie tym obslugiwac. Ktora taryfe trzeba wybrac? Flexi jest jakas droga, Standard to standard, a amica to podobno jest wlasnie dla obcokrajowcow. Ale wszystkie te bilety sa drogie. Moze oni po prostu wycofali te bilety po 9 euro?
czytajcie tutaj

http://trenok.forumup.it/about2789-trenok.html
jednak zlikwidowali

http://www.ciao.it/Trenitalia_it__Opinione_922079
Niech ich szlag trafi. Teraz to mnie zdenerwowali. Bedzie trzeba kupic bilet za 38 euro... A najsmieszniejsze jest to, ze zalatwili to tak po cichu.
Bez sensu, po krótkim czasie od wejścia trenok zdjęli jedno połączenie, teraz drugie czyli ostatnie. I po trenok!

Poza tym kup taryfę standard. Do innych potrzebne są odpowiednie uprawnienia zniżkowe (karty zniżkowe itd.)
38€ znakomicie :(
a chcialem kilkukrotnie przyjezdzaj do Rzymu podczas mojego pobytu w Bari. Teraz to niemozliwe:/

dziekuje Wam wszystkim za pomoc. pozdrawiam.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie