inaczej męska dziwka...

Temat przeniesiony do archwium.
Przeczytałam na forum, wiele obraziwych wypowiedzi w kierunku polek mieszkajacych we wloszech i musze stwierdzic ze faktycznie czesc jest prawda ale niewielka, bedac we wloszech z ust wlochow nie uslyszalam ani jednegi zlego slowa na temat polek, ale na temat polakow a i owszem. Polacy szczyca sie faktem ze uda im sie uwiesc wloszke czy jakoms inna kobiete ze swiata, tylko ze im to na plus, bo przeciez to faceci, a i faceci czesto poszukuja sponsorek, bo nie oszukujmy sie ale wloszki tez leca na niebieskookich blondynow....z malym tyleczkiem i takiemu nawet chetnie pomoga.....
No, no, no rzeczywiście, ma dziewczyna rację a ja się zastanawiam, dlaczego ostatnio w Polsce po ulicach pełno facetów z tłustymi dupami chodzi. Wszystko co szczuplejsze na emigracji. Już rozumiem.
a pamietacie jak zona jednego z zabitych przez mafie wykrzyczala mafiosom najwieksza obelge,jak mozna powiedziec plci meskiej, podczas ich procesu sadowego?" Wszyscy wloscy faceci to rogacze!" i juz wiadomo o co chodzi...o tych blondynkow z malymi pupciami?
Jasne, ze to prawda. Chociaz niewiem czy to tylko Polacy "daja" Wydaje mi sie, ze wszyscy faceci tak maja. Nieraz rzygac sie chce na tych panow "gotowych na wszystko".
jest takie powiedzonko,ze "du?a rzadzi swiatem"
stokrotka poczytaj sobie to:

http://www.manidistrega.net/tx/consigli_parliamodi.asp?id=109
http://thecatswillknow.mrtopic.com/viewtopic.php?t=309
założyłam ten temat, żeby zobaczyć czy ktoś myśli podobnie do mnie, i okazało sie że tak;) No żeczywiście widok napolenego faceta ''gotowego na wszytko'' jest żałosny.... A takich jest bardzo dużo... ostatnio nawet zaobserwowałam to zjawisko w krakowie i warszawie...zorganizowane grupy obcokrajowców przyjeżdżają do Polski(ukrainy i rosji) na weekend żeby się zabawić, tacy panowie to są gotowi na dosłownie wszytko....
no tak gosiu...panowie sa gotowi na wszystko...ale tylko na chwile/jednorazowo/...zas my kobiety szybciej od nich jestesmy w stanie gotowosci na wszystko ..na cale zycie/ w sensie ..i nie opuszcze cie az do smierci/ :D
Temat przeniesiony do archwium.

»

Solo italiano

Zostaw uwagę