Perugia Atena Service

Temat przeniesiony do archwium.
Mam pytanie do osób, które korzystały z usług Ateny przy wynajmie pokoju/mieszkania (lub tez słyszały cokolwiek na ten temat). Mianowicie czy polecilibyście skorzystanie z usług Ateny? Ja wyjeżdżam w lutym do Perugii i zastanawiam się czy skorzystać z ich pośrednictwa..
Z góry dziękuję za odpowiedzi:)
Hej, ja studiuje w Perugii i kiedys korzystalam z uslug Ateny ale slyszalam ze ponoc juz nie dziala (nie jest to jednak wiadomosc na 100 procent pewna).
Działają:) Przynajmniej wszystko na to wskazuje, bo rozmawiałam kilka dni temu przez telefon z jednym z pracowników:) Chciałabym tylko dowiedzieć się czy warto korzystać z ich pośrednictwa? Byłaś zadowolona z ich usług? :)
ja nie korzystalam z ich uslug ale znajomi tak
kolezance z Polski zalatwili baaaardzo fajny pokoik w prawie samym centrum, zas znajomy Niemiec musial wyklocac sie i prosic o zmiane lokum bo dali mu mala klitke, w ktorej nie dalo sie funkcjonowac bez popadniecia w depresje..
wiec jak sama widzisz wszystko zalezy od szczescia
no i antena pobiera prowizje :/
Ja korzystalam z uslug Ateny w sumie trzy razy (w tym raz to byla zmiana apartamentu). Dwa razy bylam bardzo zadowolona zarowno z warunkow jak i towarzystwa wewnatrz domu zas jeden raz (ten co zmienialam) bylam niezadowolona zarowno co do warunkow jak i atmosfery wewnatrz.
W sumie jesli chodzi o sama agencje to nie moge nic zlego powiedziec bo sie zawsze wywiazywali z umowy, minusem jest to ze pobieraja prowizje i to dosc slona plus kaucje z tytulu ewentualnych wyrzadzonych szkod.
Dzięki za Wasze opinie:)
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia