niewychowani polacy?

Temat przeniesiony do archwium.
31-37 z 37
| następna
Ja nie jezdze czesto autokarami ale z tych dwoch czy trzech podrozy ktore bylam zmuszone przebyc autokarem nie mam zbyt dobrych wspomnien:brak wolnych miejsc,nieprzyjemni kierowcy,osoby naduzywajace alkoholu...jak jechalam na swieta to wlaczyli ogrzewanie na maxa az sie nie dalo oddychac,wszyscy narzekali,ja osobiscie zwracalam kilka razy uwage ale na darmo.Nie przykrecili nawet jak jedna dziewczyna prawie zaslabla!a co do filmow to w Agacie nawet w dzien puszczaja filmy w ktorych sceny nie nadaja sie dla dzieci.Troche wyrozumialosci dla tych biednych mam..!
A nie lepiej podrozowac samolotami? Wygodniej, szybciej, czesto taniej i bez klotni dotyczacych repertuału filmowego...
Nie rozumiem czemu jeszcze wszyscy jeżdzą poza granice naszego państwa autokarami.Czy nie wygodniej i przede wszystkim szybciej samolotem :)P.S. Cors@ir zgadzam się z Tobą w 100 % jeśli chodzi o twoje wypowiedzi na tym poście
no co wy lotniska takie duze tyle chodzic trzeba,autobus mozna pomylic nie na ten terminal pojechc i potem to bedzie wina tych cholernych wlochow bo zle napisali albo tych cholernych polakow problem z nadbagazem w kolejce do odprawy trzeba stac!!! itp, itd :DDD
Samolotem nie wszedzie mozna dojechac,niestety.A scysje zdarzaja sie rowniez miedzy samymi Polkami.Otoz autokar byl dosc sporo opozniony.Kierowcy zaproponowali ze ilosc postojow zostanie skrocona aby szybciej dotrzec do celu.Czesc pasazerek(niepalacych)zgodila sie,natomiast czesc tych palacych wywolala taki sprzeciw,niemalze bojkot,ze trzeba bylo im sie podporzadkowac.Tak wiec wystarcza dwie skrajne roznice zdan a juz mamy wojne.
krew zalewa jak się czyta, to co piszą niektórzy. jeśli pojawi się jakiś temat, a w nim artykuł przedstawiający włochów w negatywnym świetle to wszyscy uogólniają na cały naród włoski, a gdy tylko napisze się coś złego o polakach, to od razu padają komentarze, że 'to przecież pojedyncze przykłady, które o niczym nie świadczą'. no po prostu śmieszne.
co do jazdy autobusami...fakt samolotem szybciej,jak się mieszka w mieście i podróżuje do miasta gdzie jest lotnisko.Dla mnie dodatkowy transport na i z lotniska to w sumie 6 godzin!!! I znaczące dofinansowanie taksówkarza.Pomijam fakt,że podróż w przestworzach nie służy mojemu zdrowiu psychicznemu,po prostu cholernie się boję..za to lubię podróżować samochodem.
Temat przeniesiony do archwium.
31-37 z 37
| następna