spotkanie w turynie

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich rodakow, z tego co slyszalam jest nas dosc sporo w Turynie .....hmmmm....a moze by tak zorganizowac wspolne spotkanie przy piwie...lub kawie....w turynie jestem od dluzszego czasu lecz niestety nie mialam okazji poznac wielu polakow.....z dzika rozkosza wyskocze z kims na polska pogawedke.
Tylu super-przystojnych wlochow tam masz (w Turynie 90% to ludzie z poludnia wloch) i polakow szukasz?

:-)
Nie rozumiem jesteś w Milano czy w Turynie?
http://www.wloski.ang.pl/user.php?id=1254192
........w Turynie
halo.....sa tu jakies Polki?
Kuba tutaj nie ma przystojnych Wlochow!!!!!!!!!!
a jest teraz moja znajoma w Turynie to możesz do niej napisać:
http://www.wloski.ang.pl/Polki_w_Turynie_27467.html
ja jestem w turynie:-)
hej!jestem obecnie w Turynie,ale tu mieszkaja tylko rodzice mojego chlopaka,a my przeprowadzilismy sie wlasnie troche dalej(70 km),a Ty mieszkasz w samym Turynie?pozdrawiam:*
lena a jak dlugo tu jestes i powiedz mi czy masz tu znajome Polki
tak, w samym Turynie....
podaje swoj numer gg na wszelki wypadek.....11430921
to jest jej adres to napisz do niej do końca kwietnia tam będzie [email]
dzieki wielkie
jestem tutaj od 5miesiecy.. Nie mam zadnych znajomych Polakow.
lenaa wiec na kawke koniecznie cie zapraszam
witaj Samotna..:) widze, ze Piotr mnie juz zapowiedzial:)jestem w Turynie od nidawna i bardzo chetnie poznam jakies rodaczki. Nie uzywam gg, napisz mi swoj adres e-mail, odezwe sie na pewno. Pozdrowienia
Ja tez jestem w Turynie , co prawda do 1 lutego ale bede czestym gosciem w tym miescie, spedzilam tu rok i niz znam zadnego Polaka...
ja tez jestem w Turynie ,w sumie dopiero od 4 miesiecy.ale bardzo chetnie poznam moich rodakow przebywajacych we wloszech:-)
tak wiec lala i fafelina zostawcie jakies namiary na siebie......fajnie by bylo sie spotkac i pogadac w ojczystym jezyku.... ja zostawilam numer gg wiec piszcie smialo......
Czesc! A ja mieszkam w Rivoli czyli bardzo blisko Turynu. Pozdrawiam
Jestem na Skype - aksa1978
a moze ktos mieszka w Veronie lub okolicach?
samotna w wielkim miescie , daj jakis namiar na siebie
lenaa moj numer gg to 11430921..... jak nie masz gg to podam swoj mail
lenaaaa wiedziałem że jesteś inteligentną dziewczyną
Temat przeniesiony do archwium.