liceum w Rzymie

Temat przeniesiony do archwium.
Mam pytanko- czy ktoś zna aktualny adres email Zespołu Szkół Ogólnokształcących przy Ambasadzie RP? Usiłuję się z nimi skontaktować, niestety bezskutecznie- wiadomości wciąż wracają na moją skrzynkę. Będę wdzięczna za info...
Nasz Swiat to gazeta dla Polakow wychodzaca w Rzymie,adres do redakcji [email] moze oni ci pomoga wkoncu sa gazeta informacyjna i sa z Rzymu
... w koncu..
mozliwe ze to jest to? Zespół Szkół Ogólnokształcących przy Ambasadzie RP w Rzymie, ,Via Pietro della Valle 1, 00193 Rzym, tel. (0039) [tel], [email]
Tak to właśnie ten adres szkoły - od którego maile mi wracają. Mało tego- od institutto polacco to samo- co to, Polonia w Rzymie nie ma żadnej sprawnej poczty w necie? Paranoja! Do redakcji "naszego świata" napisałam już wcześniej, lecz póki co bez odpowiedzi. Serce roście ;)
tak czy inaczej- dzięki za odpowiedz ;)
zadzwonie tam jutro bo jestem tu na miejscu i zapytam o maila,to ci tu wpisze
Mnie mail do Instytutu nie wrocila.
Moze zle przepisalas adres (a propos: nie institutto polacco a istituto polacco)?
pozdr.
dzwonilam do sekreteriatu szkoly w Rzymie, maja zablokowanego maila od miesiaca i walcza z tym...dlatego maile sie wracaja..jesli chodzi o inform.to na ich stronie mozna wszytko wyczytac,jest to szkola UZUPELNIaJACA 1 raz w tyg.w zaleznosci od klasy,aby do niej uczeszczac trzeba na stale mieszkac we Wloszech,lekcje sa uzupelniajace z jezyka polskiego ,geografi i histori.Szkola jest bezplatna.Powtarzam to co powiedziala mi pani sekretarka.Pozdro
Mam zainstalowaną funkcję skypa, pokazującego numery telefonów, jako aktywne, kliknij-dzwoń. Ten numer jest przedstawiony, jako watykański.:)
gillena dzięki za pomoc! tak właśnie myślałam że coś nie tak z ich pocztą, bo kilka razy wróciły mi maile, więc nie możliwe, żebym za każdym razem wpisywała adres źle. za byki we włoskiej pisowni przepraszam przewrażliwionych ;) Ostatni raz uczono mnie włoskiego 6 lat temu w liceum :) po takim czasie pisownia u mnie niestety leży. A szkoła interesuje mnie, bo jakiś czas temu szukali polonistki. A nuż potrzebują kogoś na 1/34 etatu ;) Wszystko byle nie gary ;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa