czy wie ktoś ile kosztuje prom z genovy na

Temat przeniesiony do archwium.
sardynię ?
iza, ale ty sie musisz jakos okreslic, podac wiecej detali.... czy wy samochodem chcecie jechac ??? czy same osoby na tym promie...
to oczywiscie zalezy w jakim termnie chcesz jechac.
teraz maja promocje Grandi Navi Veloci- www.gnf.it
i jak kupowalam bilet na kwiecien, to oni mieli najlepsza cene, tyle, ze ja bralam bilet z transportem samochodu.
* www.gnv.it oczywiscie
tak, powinnam podać detale.Oczywiście chciałam się dostać samochodem
no tak, i 6 osob z tego co rozumiem i gdzie chcecie ten rejs spedzic ? Kabina oczywiscie kosztuje fortune.
wiesz co, to włoska strona...nie wiem jak to się sprawdza. Tak dokładniej to chcemy pojechać na wyspę la maddalena. Jeżeli możesz, to bardzo proszę, sprawdź mi czy dostane się na nią z fiumicino(obok rzymu)i po ile są bilety. 6 osób, tanie siedzenia na promie i z samochodem. BARDZO PROSZĘ
LA MADDALENA JEST W SARDYNI BO ZAPOMNIAŁAM NAPISAĆ
dobra sprawdzilam na wybrane przez ciebie dni,

oczywiscie bez kabiny i z jednym tylko autem ( osobowym- jesli chcecie jechac busem to bedzie wiecej ) juz kosztuje 588 e
no to gdzie ty do Genui chcesz jechac z tego Rzymu ?????

promy sa tez z Civitavecchia
chcialam dodac, ze my placimy za kabine 4ro osobowa po 39 euro, a za auto 29 euro, wszystko to w jedna strone. czylie auto, ale z przyczepa! i dwie osoby w obydwie strony to 426 euro, ale dla 6 osob, to powinno byc proporcjonalnie taniej.
i z Livorno i Piombino tez sa promy na Sardynie
sprawdzilam z civitavecchia do olbi- 658e z Tirrenia
( w dwie strony dla 6 osob )
ALE WRAZ Z SAMOCHODEM? CZY TYLKO SAME OSOBY??
wraz z samochodem, obliczylam na przykadzie forda focusa.
http://www.moby.it/mds/web/home.xpd?lang=it albo tel 199.30.3040 do agencji podrozy
a mi wyszlo 329 eu
widocznie bardzo sie nudzisz ..... :D
a co to znaczy nudzic sie?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa