Praca

Temat przeniesiony do archwium.
Czy nie slyszal ktos coś o pracy na wakacje 2008??.Najlepiej na calabri a jak nie to gdziekolwiek chce podszkolic swoj włoski. Albo za podesłanie ofert bo szukałamw internecie i nic nie moglam znaleś:9, bylabym wdzieczna za ooferty a najlepiej to dla dwoch osob. Wiem, ze nie am nic za darmo wiec sie odwdzięcze. z gory dziękuje:)
hej, ja w ubiegłym roku pracowalam w calabrii. jesli chcesz to napisz do mnie, chetnie podziele sie z Toba informacjami! [email]
Witam,pozwoliłam sobie do Ciebie napisać, bo znalazłam Cie na forum www.wloski.ang.pl, ponieważ poszukuję pracy we Włoszech na okres lipiec/połowa sierpnia 2008r.,ponieważ miałam zaplanowany wyjazd do Grosseto, ale niestety nie uda mi się tam wyjechać.Chodzi mi o pracę jako opiekunka nad osobami starszymi, barmanka, kelnerka,sprzątaczka lub pokojówka. Właśnie ukończyłam kurs języka włoskiego, znam również angielski i niemiecki w stopniu średniozaawansowanym. Staram się coś znaleźć, ale niestety nie jest łatwo.Może masz jakieś namiary na pracę.Będę bardzo wdzięczna za informację.
Pozdrawiam
mój mail; [email]
A dla faceta nie znajdziecie niczego??? :(:(
www.wloski.ang.pl/Mlody_odpowiedzialny_szkuka_pomocy_w_znalezieniu_30884.html
To mój błagalny post.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Kultura i obyczaje