Moga to byc 3 dni, moze tydzien a moze miesiac. Zalezy jak im sie na poczcie zachce.
gaio
15 kwi 2008
ze stolicy naszego ukochanego kraju na polnoc Italii szlo nawet 2 tyg.i to priorytet,czasem 9 dni czasem 7 dni zalezy ja sie w rozdzielni w Mediolanie uwianą i potem to kpsną do drugiej rozdzielni w Veronie i ta dopiero rozdzielala co i gdzie ..a ja czekaaaaalaaaaam i czekalam! :D A ze Stanow /USA/ 6 dni..no no!
Ricciolina
15 kwi 2008
wyslalam w zeszly wtorek priorytetem i jeszcze nie doszedł
gaio
15 kwi 2008
mialo byc ..kopsną..zalezy gdzie jestes..wez pod uwage te faking rozdzielnie,gdzie pracownicy baki zbijaja
madzik2
15 kwi 2008
Czasami to sie mozna w ogole listu nie doczekać
Ricciolina
15 kwi 2008
Mam nadzieje ze dojdzie w ciagu tego tygodnia bo to niespodzianka a za tydzien lece i wolalabym zeby dostal ja wczesniej
gaio
15 kwi 2008
bo to jeszcze zalezy w jakiej godzinie nadajesz ten priorytet jak nadasz do 14 to jeszcze tego dnia pojdzie a jak po 14 ej to idzie na drugi dzien.Ja to juz wszystko do autobusu AGAT zanosze..i na drugi dzien jest na 100 procent w kraju.Bo list idzie tyle, ze krocej by bylo jakbym go sama na piechote do Polski zaniosla :D
gaio
15 kwi 2008
a zyczenia swiateczne wyslane 11 grud.z Krakowa doszly do Warszawy 30 stycznie he he
Ricciolina
15 kwi 2008
Nooo to mnie zalamaliscie,moze sie niespodzianka nie udac!!
gaio
15 kwi 2008
z Polski do Wloch idzie dlugo ale z Wloch do Polski idzie lepiej..krocej a to zasluga poczty, ze w miare szybko rozprowadza,priorytet ok 5dni do 7 gora.To moje obserwacje...Wina jest na Malpensie ..tam sie grzebia w sortowni