Praca mgr na temat stereotypów

Temat przeniesiony do archwium.
Jestem nowym użytkownikiem, a na strone trafiłam przez przypadek szukając róznych poglądów i opinii na temat społeczeństwa włoskiego i kraju, niezbednych do mojej pracy magisterskiej. Mieszkam w Ligurii a pracę piszę o stereotypach i uprzedzeniach wobec honoseksualizmu i róznych grup etnicznych i rasowych funkcjonujących wsrod Polaków i Wlochów. Nie ukrywam że poszukuję Włochów którzy mogliby mi pomóc wypełniając ankiety do pracy, nie znam włoskiego wiec posiłkuję sie stronami na których udzielają sie moi rodacy zakochani w tym kraju (niestety musze sama zaczac działac ponieważ mój małżonek Włoch od 3 miesiecy pomaga zdobyc mi materiał badawczy a rezultat jest taki ze polskich ankiet mam 50 a włoskich 3). Kazdy kto móglby mi pomóc, mając kontakt chociażby z jednym Włochem, mogącym poświecic 5 min na 2 ankiety byłabym niezmiernie wdzieczna. [email] Przeanalizowane badania pózniej udostępnie
Czy za stereotyp i uprzedzenie wobec homoseksualizmu uważasz każdą w stosunku nich krytykę? Czy jeśli tak jest, może sama też poruszasz się w sferze takowych uprzedzeń?
ja ,ja ja chce jestem rasistka! wale bananem w czarnucha
nic innego nie bylo pod reka..
Przepraszam bardzo a skad wiesz co myśle na temat homoseksualizmu, co badam i czym tak naprawde w moim badaniu jest uprzedzenie a czym -nie widzac ankiety i nie znajac pytań badawczych komentujac to w tak prymitywny sposob.
Przepraszam bardzo, ale czy z mojej wypowiedzi wynika, ze wnioskuję cokolwiek na temat twojej opinii dotyczącej homoseksualizmu?
Zadałem pytanie a dopiero twoja EWENTUALNA odpowiedź na nie pozwoli mi odnieść się do twoich poglądów w tej sprawie.
Nie uważasz, że jeżeli nie jesteś w stanie zrozumieć właściwie sensu wypowiedzi innych, zabieranie się za autorską ankietę będzie porywaniem się z motyką na słońce?
Jeżeli jesteś tylko "wklejaczem" tej ankiety a ogarnięcie jej treści przerasta twoje możliwości umysłowe, to przepraszam, nie wiedziałem.
Wyslij mi te ankiete na adres, ktory znajdziesz w klikajac na nick, rozesle po moich znajomych i poprosze o wypelnienie :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka