słownik z fioletu

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktoś wie co się stało ze słownikiem, który był na fiolecie jeszcze jakiś czas temu? Dla mnie ( i pewnie nie tylko dla mnie) był ogromna pomocą, może jest gdzieś tylko nie potrafię go znaleźć?
a propos! czapki z głów dla autorów tego słownika!!/mam nadzieję, że nie zniknął na stałe
no mnie slownika tez bardzo brakuje. pracuje w firmie gdzie mi jest potrzebne cale mnostwo technicznych slowek. slownik mam zakupiony ale to i tak nie wsyztsko. tamten byl wszechstronny i z kazdej dziedziny.
oj dziewczynki juz kiedys byla o tym mowa..chyba przespałyście gdzieś ten watek, wiec powiem w skrocie..osiołki sie natyrały, narobiły, napociły za friko po czym admin zwinął kramik ze słówkami i poszedł gdzie indziej robic na nim mamone ;) trza se jakos radzic w zyciu nie?! ;)
I proszę sobie zapamiętać, że nie mam go zamiaru oddawać.:)
zrozumiały?? ;)
tak ale nie zaakceptowaly
To nie zupełnie tak, admin na słowniku ani nie zarabia, ani nic podobnego. Autorzy strony, na której go znaleźliśmy, po naszej interwencji go usunęli (okazało się, ze go po prostu skopiowali), a co do fioletu, to niestety na razie słownik nie może wrócić, sprawa jest dość skomplikowana. Miejmy jednak nadzieje, ze uda się problem rozwiązać.
a skad byl on skopiowany ? to moze ja tez bym go sobei skopiowala ??
Skopiowany był właśnie stad, z naszej strony - i pewnie się domyślasz, ze jest to postępowanie nielegalne (naruszenie praw autorskich).;)
Swoją drogą, to te osoby, które przywłaszczyły sobie ten słownik, okropnie są złośliwe. Zamiast po prostu zastosować "kopiuj-wklej", musiały od razu zastosować "wytnij".:DDD
Może nie wyraziłam się jasno... Jedno (podwędzenie słownika) z drugim (znikniecie słownika z fioletu) nie ma nic wspólnego. Miały miejsce dwa wydarzenia, całkowicie od siebie niezależne. Tak wiec problem z "kradzieżą" został rozwiązany, natomiast z koniecznością usunięcia słownika z fioletu nie (na razie).
No tak, ale ta zbieżność w czasie, hmm. Jest na forum jakiś matematyk, potrafiący obliczyć prawdopodobieństwo kumulacji tych dwóch zdarzeń?:))
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia