Wyjeżdżam w sierpniu na wakacje do Włoch ( Cesenatico ), prosił bym o podanie jakie w tej chwili są tam ceny ( alkohol, papierosy, jedzenie, picie itp )
BEDE W CESENATICO OD MAJA, MOGE SIE ZORIENTOWAC, A PAPIEROSY RADZE KUPIC W POLSCE:)
Greto
21 kwi 2008
ceny juz tu byly poszukaj http://www.wloski.ang.pl/Trieste_26516.html i dodaj koniecznie ok 30 procent do tej kwoty co tam podano ,od listopada wszystko cholernie idzie caly czas do gory,zywnosc bardzo drozeje..kalkulatorek masz ?no to do dziela,uszy do gory..lepiej do Hiszpani jechac :D
Aneta305
21 kwi 2008
AHA..A CENA ALKOCHOLU ZALEZY OD JEGO RODZAJU. NAPISZ JAKI TYP ALKOCHOLU CIE INTERESUJE, POZDRAWIAM
Greto
21 kwi 2008
paczka fajek ok 3,50 ..3,70eu ..ja nie pale ..nigdy nie palilam..
Greto
21 kwi 2008
anetko zle napisalas slowo alkohol,pisze sie przez samo H.......wodka wyborowa 700ml ok 9,50 eu
Aneta305
21 kwi 2008
FAKTYCZNIE... ALE WSTYD!!! DZIEKI ZA PORAWKE:)
Greto
21 kwi 2008
zartowalam :D
iluzia
21 kwi 2008
Greto masz jakieś problemy że sobą?
lkjh666
22 kwi 2008
alkohol to piwo, wino głównie, i jakieś tam trunki regionalne :) trzeba popróbować to tam maja ;P nie z najwyższej półki i nie z najniższej :D
gosson
22 kwi 2008
ze sredniej polki... wino od 1.80 do 5 eu,cen piwa nie znam,nie pijam :D
gosson
22 kwi 2008
bedziesz mial blisko do San Marino,tam fajki kosztuja 10 proc mniej niz na terytorium Itali i kosmetyki,perfumy tez,jesli chodzi zakupy to doradzam tamże..:D
agablazevic
22 kwi 2008
czyzby ktos..z okolic san marino?
lkjh666
24 kwi 2008
ja będę tam na obozie więc raczej nie będę miał możliwości chodzenia do San Marino, ale jeden wyjazd mamy w programie, więc chyba tam się obkupimy :P, a słyszałem jeszcze ze tam jest strefa bezcłowa, czy to prawda?
tak jesli chodzi o kupno alkoholi i perfum to ceny sa naprawde dobre..pozatym mnostwo degustacji likierow wodek itp..wszedzie dogadasz sie po polsku...milego pobytu
gajowy_szybciutko
24 kwi 2008
oboz pewnie sportowy, skoro fajki i wòda cie interesuja ....
lkjh666
24 kwi 2008
a właśnie ze obóz rekreacyjny a nie sportowy : P i wóda mnie nie interesuje tylko miejscowe trunki, chcę popróbować co tam mają dobrego do zaoferowania, wódy to mam wystarczająco dużo do wyboru w Polsce, więc jakby na tym mi zależało to bym pojechał nad Bałtyk imo
pozdrawiam
genio/eugenio
24 kwi 2008
Ale ooozochozi?
Greto
24 kwi 2008
przeciez ci napisalam, ze tem sa ceny 10 procent nizsze niz na terenie Wloch/zebys nie mial za bardzo rozbuchanej wyobrazni co do cen i strefy wolnioclowej..he he/