pare pytan

Temat przeniesiony do archwium.
Witam mama pare pytan i chcialbym uzyskac na nie odpowiedzi o ile to mozliwe z gory dzieki .Zerwała ze mna dziewczyna byl to zwiazek na odleglosc ja w Polsxe one we Wloszech (Milano> wytrwalismy poltora roku ale sie sypalo od jakiegos czasu i zerwala ze mna mysle ze ta odleglosc zrobila swoja istad moje pytania czy trudno znalesc jakakolwiek prace we wloszech nie znajac jezyka to pewnie pozostaje tylko rolnictwo ,po drugie chcialbym uczyc sie jezyka wloskiego teraz mama motywacje do tego jak nigdy dotad i stad 2 pytanie z czego zaczac sie uczyc i od czego najlepiej zaczac ? od prostych slow krotkich zdan ,alfabetu? jeszcze raz dzieki i mama nadzieje ze ktos mi tu udzieli jakies popdpowiedzi .
Coż, z pracą we Włoszech łatwo nie jest ale dla chcącego nie ma nic niemożliwego:) Rzeczywiście niajwięcej ofert jest w rolnictwie na Południu kraju, ale to słabo płatne i ryzykowne (obozy pracy w Foggi!). Możesz jeszcze spróbować w budownictwie, jak masz do tego smykałkę.

Jeśli chcesz pracować we Włoszech, to chyba powinieneś zacząć przyswajać sobie słownictwo związane z życiem zawodowym. Na początek dobrze zainwestować w dobry kurs, dzięki któremu opanujesz podstawy.

Pozdrawiam i życzę powodzenia
a moge prosic o nazwe jakiegos dobrego programu bo ja mama tylko wloski w pigulce 3.0
.Jest to nowoczesny kurs jezyka wlosk. dla osob dopiero rozpoczynajacych nauke.Umozliwia on od podstaw opanowanie jezyka wloskiego w ciagu 4 tyg.mysle ,ze mogloby ci to pomoc: ksiazka w cenie ok.25 zl kupisz Empiku "Wloski w 4 tygodnie" ..jest tam ksiazka ,kaseta audio, CD audio.W ksiazce jest ok 28 lekcji,kupilam to dla dziecka. by zadowolony.Na okladce ksiazeczki/miesci sie w kieszeni ale jest dosc gruba/..jest foto krzywej wiezy w Pizie,kup to koniecznie.. :D
dzieki poszukam w ksiegarniach bo tak sie sklada ze empiku u mnie nie ma w miescie .

Zostaw uwagę