sprawa wyglada tak..Oni tylko posredniczą..czyli na logike koszty rosna..bo to wyglada tak wynajmujesz kogos od nich i go oplacasz,oni znajduja adwokata w Italii w Anconie ,on pracuje dla nich a polski adwokat dla Ciebie ..i ty bulisz za dwoch.i tlumaczenia..nie ma co, za drogo by Cie to wynioslo...Masz dzieci.Rozmaialam zsekretarka powiedzial mi to co sama bym bez niej wiedziala...zreszta to ja jej podpowiadalam ...Boze jacy ci ludzie sa zieloni i to w srodku Europy,w srodku Polski ,w srodku stolicy, w srodku miasta,w srodku dzielnicy Srodmiescie bo... na Nowym Swiecie..najdrozszej ulicy w Polsce pod wzgledem wynajmu z metra kw.I za co placą tej sekretarce..to ja juz jestem bardziej oblatana..Posluchaj zrobimy tak wpisz w google: Okręgowa Rada Adwokacka plus nazwe swego miasta wyjdzie adres numer tel.Dzwoni sie pod ten numer i prosi o ustalenie czy na liscie adwokackiej maja mecenasa z jez.wloskim..i dajesz im ze 3..4 godz na znalezienie inform..potem dzwonisz i masz odpowiedz..jak chcesz to napisz mi maila/adres w profilu. moge sie tym zajac..ale nie znam nazwy twego miasta.Posluchalas mnie i bylas u lekarza..musisz odroczyc ta sprawe..jedyne wyjscie..Nie ma innej opcji nie wykonals postanowienia sadu nie dostarczylas w terminie zawitym /czyli terminie charakteryzującego się dużym rygoryzmem prawnym, przejawiającym się w tym, że po upływie określonego ustawowo terminu do wykonania określonego uprawnienia- następuje wygaśniecie uprawnienia przysługującego określonemu podmiotowi. Wygaśnięciu danego uprawnienia po upływie terminu prekluzyjnego jest bezwzględnie wiążące i sąd lub inny organ powołany do rozpoznawania sprawy uwzględnia ten fakt z urzędu a nie dopiero na skutek wniosku lub zarzutu podniesionego przez stronę./ w ciagu 3 mies pisma z Wloch..ja na twoim miejscu bylabym ciezko przerażona..nie strasze cie ale sytuacja dziewczyno jest tak powazna jak nigdy w twoim zyciu./nie wykonalas polecenie sadu/..muszisz jutro 'byc na chorobie' i basta basta,muszisz odroczyc ta sprawe...blagaj adwokatke aby to ona sie nie stawila jesli ty sie czegos boisz...Nie daj jutro zamknac tej sprawy ,musisz miec to pismo z sadu wloskiego,/stan na rzesach..musisz miec/chociaz nie wiem jak sie sad ustosunkuje jesli po terminie mu dostrczysz..to naprawde nie przelewki.Masz zbyt wiele do wygrania..jesli przegrasz to poczuje sie jakbym i ja przegrala..trzymam kciuki za twoj spryt..