Ty futrzaku, to jakoś strasznie wąski(hehe, przepraszam gaio)krąg zainteresowań masz. Przecież ty o niczym nie piszesz, to są twoje wypowiedzi skopiowane w porządku chronologicznym.
Wiesz, zazwyczaj nie mam problemów z celnym i dosadnym określaniem typów ludzkich, ale takiego dziwoląga, który plącze się tu tylko w jednym celu, jeszcze nie widziałem.:))
Tanie bilety ryanair!
Hahhhhha....jakaś ty żałosna..żałosna ....żałosna....ale o tym wiedzą już wszyscy. nie schlebiaj sobie, nie śledzę twoich wpisów.
żałosna, biedna kreaturko....zapłakałbym...ale z obrzydzenia chce mi się rzygac..
naprawdę nie widzisz jaka żałosna jestes????
naprawdę tego nie widzisz?
myślisz że masz niewyparzoną buzię?
nie ! ty jestes poprstu tylko żałosna. 12 Wrz 2008, 21:46
Tanie bilety ryanair!
Droga gaio,
umiałaś piętnować moje błędy a nie umiesz przyjrzeć się swoim.
Informacja może być SPRZED godziny, a nie Z PRZED-- jak napisałaś TY.
CZyli co? Cudze pod lasem się widzi a swojego pod nosem nie?
Miłego popołudnia 12 Wrz 2008, 17:30
Fuj, ale smród!
ależ ja nie mam żadnych studiow, gdzie wyczytałaś że mam? Zajrzalaś do wyszukiwarki? A klas skończyłem osiem, bo tyle było obowiązkowe. Czy to wstyd? a może niedouczeni mają zakaz wstępu na gaiolet ...upss...soryy fiolet?? 5 Wrz 2008, 20:40
Fuj, ale smród!
i tak nie zdąrzysz go zjeść. KIedy?? Przecież trzeba śledzić wpisy i odpowiadac na nie. 5 Wrz 2008, 20:17
prosze o tłumaczenie, b. ważne..
już myślałem że tylko ja mam gaioalergię, ale widze że już coraz więcej ludzi na forum ma dośc tego jej pierdolenia. A co tam, niech usuwają. Najlepiej niech wyskrobia razem z gaio. 4 Wrz 2008, 01:45
prosze o tłumaczenie, b. ważne..
Suppi, kto?? odpisz szybko zanim usuną !!! 4 Wrz 2008, 01:34
głupie docinki - po co ?/no słucham
warto pamietac ze to RODAK ,a nie obcy i zaraz niekoniecznie musi byc zlosliwy..
szacuneczek gaio za te słowa.
nie doszukuj się ironi !!! 30 Sie 2008, 22:22
zanka48 zajrzyj do tematu niżej. Tam też obraża i ubliża. Widać panna na fiolecie leczy swoje kompleksy. Ale ja już znikam. Bo jak za długo tu posiedzę to mi żonka du..py nie da i znów lewą nogą wstanę 24 Sie 2008, 19:48
no i wyszło siano z butów. Moja droga panienko, wstałem tą nogą co trzeba. Z jednym się zgodzę. Nie dała mi żona du..py. A wiesz czemu? Bo ona nigdy tego nie robi. Ona się ze mna kocha. Ale komu ja to tłumaczę. Taki wyciruch jak ty, zwolennik wolnej miłości, dziś z tym jutro z tamtym, tego nie zrozumie. 24 Sie 2008, 19:24
aż strach się bać, co też ta gaio by musiala zrobić.Już na samą myśl że gaio jest miła i uprzejma czuję--no wiesz--ten tego--(ach te plączące się dzieci). 24 Sie 2008, 17:41
jeśli gaio się choć przez chwilkę zastanowi zanim potrzebującego odeśle do wyszukiwarki to już to uznam za sukces.Jeśli choć raz powstrzyma się od docinków i ironi również będę usatysfakcjonowany 24 Sie 2008, 17:34
szacunek nie bierze się znikąd, na szacunek trzeba sobie zapracować. Nawet na szacunek forum. Rzadko się odzywam, ale dość często czytam to co mnie interesuje jednak Twoje irytujące wymądrzanie się, odsyłanie ludzi do wyszukiwarki itp zmusiło mnie do wtrącenia swoich trzech groszy. 24 Sie 2008, 17:25