pogoda na polnocy Italii

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie.
Czy mozecie podac mi namiar na serwis, ktory podaje prognoze pogody na kilkanascie dni naprzod?
A moze sami wiecie jaka pogoda sie zapowiada na polnocy Italii do konca czerwca? (Wiem, ze duzo sposrod Was mieszka na polnocy, widze Milano, Torino...)

Pozdr.
pewnie przez ta maske zorro niewiele widzisz...wpisz sobie w google slowa klucz:pogoda w Milano,pogoda w Torino...dziecię neo..toć to proste jak drut
Oszczedz mi swego watpliwego dowcipu. I czytaj ze zrozumieniem. A moze w ogole nie czytaj, nie trawie chamstwa.
Kiedy znikna tacy sfrustrowani przedekranowi madrale...
nie chamuj bo z gory nie jedziesz...wybacze ci bo dzis jest piatek trzynastego i zycze wiecej zaradnosci i samodzielnosci w zyciu.Nie neguje, ze chciales zagaic dyskusje o pogodzie wMedilanie, ale forum to nie przedzial w pociagu i nie trzeba sie za tak bardzo certolić.Po prostu banalny temat to i dostalas w tym tonie odpowiedz..jakos nikt inny sie nie kwapil..a skoro ty... a wiesz to charakterystyczna cecha u narodowsci polskiej to ponuractwo i brak umiejetnosci zazartowania z siebie samego,paniczna wrecz obsesyjna obawa przed krytyka...no ale coz ..zyjemy w XXI wieku i istnieje wyszukiwarka google..gdzie sa odpowiedzi na wszystkie pytania..Chyba nie podejrzewasz ,ze w rejonie Milano, Torino spadnie snieg pod koniec czerwca? :D.Wielkich upalow w tym roku nie bedzie,żar napewno nie bedzie sie lał z nieba.Gwarantuje..i idziemy o zaklad?
http://www.ilmeteo.it/portale/meteo-lungo-termine
Dzięki, o to mi chodziło.
Pozdr
od srody w koncu lato...po calym miesiacu zimna,deszczu
Miałem taką nadzieję ;) To co oglądałem przez ostatnie dni nie napawało optymizmem...
lato? u mnie wiecznie pada :\ i teraz to jest chyba gora 15 stopni
w Aosta tez pada i tez 15 stopni, w prognozy juz nie wire, tak od 2 tygodni mowia, ze szykuje i poprawa, i co? nic, ciagle pada
nie wierze
Tak ogólnie to już nie ma deszczów, wręcz same upały :) no tylko przelotne burze, i po godzinie znowu suchutko.

Viva Salento!

;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia