okolice Foggi

Temat przeniesiony do archwium.
Jest ktoś z okolic Foggi? Niedługo wyjeżdzam tam na dłużej i fajnie by było gdybym mogła z kimś stamtąd poutrzymywac kontakt czy nawet spotkac się czasem... Ogólnie mało Polaków zostało w tamtych rejonach, ale może... Pozdrawiam
Zawsze ktos sie znajdzie do pogadanie.Nie maja dobrej opinii te okolice ale...,kilka osob mieszka tu i pracuje.Lucera.
Oooo! Ja Lucerę znam dosyc dobrze i chyba często będę tam gościc... Więc jeżeli masz ochotę na jakiś kontakt to mój nr [gg] . Ja wyjeżdzam w piątek, potem nie będę miała już dostępu do internetu. Pozdrowienia
A ja w czwartek o 4.00 wyjezdzam do Polski i wroce w poniedzialek wieczorem(30.06.2008),po tej dacie jestem do dyspozycji od 19.00(sobota,niedziela 24/24).Jakies pomysly...?;-))))
Hmmm... Pomysły... Czy ja wiem? Ja bankowo w weekendy będę zasuwała. Także mi pasują jedynie dni robocze. Zostaw na siebie jakiś namiar to się odezwę. Ja aktualnie nie jestem w stanie podac Ci mojego nr-u bo go po prostu nie posiadam :) Swoją drogą Lucerę znam dosyc dobrze, Polaków pracujących tam także i tak się zastanawiam kim Ty, kurcze jesteś? No, to ja czekam teraz na wiadomosc od Ciebie :)
Kto ja jestem?Mysle,ze normalnym zuczkiem,ktory tyra caly dzien z mysla o rodzince a i tak problem goni problem.Mieszkam tu od 15.04.2004r. non stop mysle teraz o jaka LENE(tak pisze na GG) chodzi?.przypuszczam ze wyjdzie z tego smieszna sytuacja,gdy stwierdzimy,ze widzielismy sie nie raz a nie wiedzielismy ze osoba,ktora mijamy,jest Polakiem-kà.
Ojej zapomnialem o nr.telefonu;32[tel].Numer jest czynny po pracy,czylinod 17.30.Telefon jest wlaczony caly dzien wiec SMS-y mozna przysylac,tylko nikt nie odbierze.Czesc! :D
Ok, nr zapisałam :) Jeżeli kojarzysz najbardziej "polski" sklep w Lucerze to może i skojarzysz mnie... :) Ogólnie nie spodziewałam się spotkac tutaj osoby z Lucery! Bo tamtejsi Polacy nie wyglądali mi na osoby mające cokolwiek wspólnego z komputerem i internetem, a co dopiero tym forum :) Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi :) Ale widzę, że jakaś dobra dusza jeszcze się tam uchowała :)
Teraz rozumiem o co chodzilo z"malo Polakow zostalo w tamtych stronach":Nie przypominam sobie nic,zwiazanego z imieniem Lena-sklep(Mirke i Antoniego)znam a znasz MAXA,handlarza(stoi na dole w parku ze straganem).Napisz co w ogole masz zamiar tutaj robic(praca)?Jeszcze jedno;na tym forum pojawilem sie dwa dni temu i znalazlem Twoje wolanie!!!
Jasne, że kojarze Maxa. Był z żoną i córką z tego co mi wiadomo, nie wiem czy jeszcze siedzi we Włoszech. Zauważyłam właśnie, że zarejestrowałeś sie w dniu kiedy ja napisałam post. A jade oczywiście do pracy bo tam raczej nie ma gdzie się wczasowac :) A Ty czym się zajmujesz? Wiesz, Twój nr znam ale nie podałeś swojego imienia i nie wiem za bardzo jak się powinnam zwracac :)
Czyli i tak wiesz wiecej ode mnie!Ja zajmuje sie spelnianiem marzen mojej rodziny.Pracuje na budowie,zona i corka pracuja w knajpkach a synek konczy(?)szkole srednia i jak zda to idzie na hotelarstwo.Mam na imie ZIGO a Ty',i z kad tak dobrze znasz Lucere?A,Max jest nadal,jego tez pytalem czy Cie zna i ...nic!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka