praca Genovva

Temat przeniesiony do archwium.
hej,
mam na imię Kasia i jestem tegoroczną absolwentką nauk politycznych ze specjanlością marketing i reklama. Szukam pracy na wakacje (i nie tylko) w Genovie. Jako babysitter, kelnerka, a najchętniej to coś poważnego w biurze, może być nawet staż. Mówię nieźle po włosku, płynnie po angielsku no i oczywiście po polsku :)
Czy znajdzie się może jakaś życzliwa duszyczka, która mogła by mi pomóc?
Może macie kogoś znajomego który szuka kogoś do pracy?
Nie, że jestem leniwa, szukam pracy na wszystkich frontach internet, agencje...ale wiecie jak to jest. Wszystko to trwa bardzo długo...
szukanie pracy jak już sie zaczęły wakacje to już za póxno.Przez agencje jest bezpieczniej i skoro znasz włoski i nie musisz nostryfikowac dyplomu to nie bedziesz długo czekac na wyjazd.Tylko nikt ci nie zagwarantuje Genui.
www.pracuj.pl
www.naszswiat.net
Hejka;)
Wcale nie jest za pozno na szukanie pracy, ja kilka razy szukałam w tym czasie i znalazlam. Jesli chodzi o Genove.. hmm mi bardziej podoba sie w okolicach San remo (blisko od Genovy),w okolicach są miejscowości turystyczne ale przyjeżdżają tam dość bogaci turyści więc można dobrze zarobić(napiwki w restauracjach są porządne- przynajmniej tam), moge Ci nawet podeslać swieze ogłoszenie z pracą tam. Ja w San Remo powinnam być już niedługo, ponieważ aktualnie jestem gdzie indziej w Italii wiec nie moge Ci pomóc pytając o pracę, z doświadczenia wiem ,że tak znajdzie się napewno;) Pozdrawiam, jak masz jakies pytania to pisz [email]
hej noami...
i jak praca?pozdrawiam
Hejka;)
A dzieki, spoko, co prawda nie wiem na ile ta praca bo to taka dorywcza ale jakby co to uciekam w moje okolice- San Remo ;) pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe