pokój w Rzymie na wakacje

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 42
poprzednia |
Mam wielką prośbę - czy ktoś mieszkający w Rzymie ma może do wynajęcia pokoik na sierpień i wrzesień? Może to być również miejsce w pokoju dwuosobowym.Przez dwa miesiące będę pracować w hotelu, czas wolny zajmie mi latanie po mieście, więc w mieszkaniu będę głównie spać. Może komuś z Was przydałby się mały zastrzyk gotówki na lato ;-) jestem sympatyczną studentką farmacji ze Szczecina, mogę oczywiście napisać więcej o sobie, jeśli będzie trzeba. Pozdrowienia
Hej,
Ja mieszkam w Rzymie, jednak akurat w tym okresie zmieniam mieszkanko. W razie czego, gdybys potrzebowała pomocy to pisz: [email] [gg]
Tez byłem ze Szczecina, nawet studiuje tam w indywidualnym trybie, stad smiało :).

Pozdrawiam
Grzesiek
czesc, daj mi Twoj email lub napisz do mnie na [email] moze bede miala propozycje dla Ciebie. w jakiej dzielnicy szukasz tego pokoju?
pozdrawiam
czy ktoś mieszkający w Rzmie ma pokój dwuosobowy do wynajęcia od końca lipca do końca sierpnia?
Ja wyjezdzam na wakacje pod koniec lipca, wiec zwolnie swoj pokoj... Na pewno bylby wolny przez caly sierpien. Co do wrzesnia, nie wiem, ale z pewnoscia do 15 wrzesnia bylby wolny.

Mam takie pytanie: a hotel nie jest w stanie zalatwic Ci zakwaterowania?
Do 15 wrzesnia na pewno. Niewykluczone, ze dluzej,nawet do konca wrzesnia. Po prostu jeszcze nie ustalilam daty powrotu z wakacji. :)
wyjezdzam z siostrą na kurs na miesiąc od końca lipca do końca sierpnia:)spaggia italiana, ale rozumiem, ze to jest 1-osobowy, tak?
To jest pokoj 1-osobowy. Druga osoba zmiescilaby sie na materacu na podlodze. :)
a orientujecie się jak jest z cenami za pokój dwuosobowy?
250-400 euro ,zalezy od dzielnicy
250-400 euro za pokoj 2-osobowy? Ja bym powiedziala ze ceny oscyluja w okolicach 500 euro. Pokoju 2-osob. za 250 euro na pewno sie nie znajdzie.
spiaggia ,jak najbardziej sie znajdzie za 250 :) , 500 euro to za jednoosobowy !

2 osobowe od 250-450 no chyba ,ze ktos w centrum szuka ;)
Jakie 500 euro za pokoj 1-osob. ? Przykladowo w rejonie Tiburtina ceny za pokoj 1-osob. sa rzedu 350-400 euro, to nie jest scisle centrum, ale metro i autobusy jezdza co 5 minut. 500 euro to jasne, ale w centrum. :)

A za 2-osob. to wlasnie jakies 5[tel]euro. Oczywiscie cena za pokoj!

Pewnie, ze cena zalezy od zony. Tylko ze dla mnie 30 czy 40 km od centrum to juz nie jest Rzym. :P Administracyjnie moze i jest, ale np. mieszkanie na zadupiu typu Casal Palocco czy nawet Ostia to jest meczarnia dla kogos kto ma prace w samym Rzymie i musi dojechac tam autobusem lub kolejka.

Zreszta, nawet na takim zadupiu jak Ostia ceny wcale nie sa duzo nizsze. Przegladalam kiedys ogloszenia i cena za pokoj 1-osob. to srednio 350 euro...
>mieszkanie na zadupiu typu Casal Palocco

Hihihi! Rozbawiło mnie użycie słowa "zadupie" w odniesieniu do jednej z najbardziej ekskluzywnych podmiejskich "dzielnic" Rzymu... Osoby, ktorych stać na mieszkanie tam, na pewno nie potrzebują komunikacji miejskiej.;)
nigdy nie spotkalam sie z 2 za 500 euro ,zawsze jest to od 250-450 ;) ... nie wiecej ,oczywiscie nie w centrum , ja wynajmuje pokoj jednoosobowy na San Giovanni i place 330 euro :P
Wiesz, dla osoby, ktora uzywa "public transport", dzielnice oddalone daleko od metra czy takie gdzie jezdzi jeden autobus co pol godziny, ze wzgledow praktycznych sa zadupiem. A to czy jakas dzielnica jest ladna, czy jest zamieszkiwana przez bogaczy, ma mniejsze znaczenie, jesli nawet nie zadne... :)

Romanaccia, no to mnie zaskoczylas! Szczerze mowiac nigdy nie spotkalam sie z tak niska cena za pokoj w centrum! No ale nie powiesz mi chyba ze taka cena w tej dzielnicy to norma? Wystarczy przejrzec ogloszenia na Porta Portese, zeby zorientowac sie w cenach.
Wlascicielka mieszkania w ktorym wynjmuje pokoj, za pokoj 2-osobowy dzielony przez dwie osoby bierze w sumie 550€. Jesli mieszka w nim tylko jedna osoba-380.
Zona stazione Rebibbia.
znacie jakies strony gdzie są oferty pokoi?
hej a wiesz może jak znaleźć mieszkanie po takiej przystępnej cenie?? ja właśnie szukam czekoś na miesiąc, gdyz chce starać się o praktyki w Rzymie. Praktyki miałyby się odbyć we wrześniu. Z góry dzięki za pomoć:D
www.easystanza.it :)
Witam :)
szukam dużego pokoju, a najlepiej mieszkania w Rzymie na miesiąc sierpień.
uprzedzając posty - na stronach włoskich też szukam ;)
Pozdrawiam
mam do zaoferowania pokój jednoosobowy w Rzymie na cały miesiąc sierpień w ładnym apartamencie blisko centrum (Trastevere) za jedyne 350 euro + opłaty (około 20-30 euro).

osoby zainteresowane proszę o prywatną wiadomość.
Ja mam do wynajęcia PILNIE duży, przytulny pokój w Rzymie, w BARDZO OKAZYJNEJ CENIE (bo za 400 EUR w centrum -TRASTEVERE). Pokój jest wolny właściwie od zaraz (od czerwca) do końca sierpnia (nie dłużej niestety bo we wrześniu mieszkanie musi się zwolnic). Świetny dojazd (niedaleko: Stazione Trastevere, tramwaj 8, autobusy: H,3,780,170, metro B), do centrum spacerkiem :)
Mieszkanie studenckie (4 współlokatorów), nowe, duże (ponad 100m2), 2 łazienki,kuchnia, salon, mały balkon i wielki taras, schowek, internet, TANIO (400EUR!). W pokoju zmieszczą się i 2 osoby (mam 2 łóżka sluzace mi jako 1 duże :) ale zawsze je można rozdzielić. Kontakt na priva lub na maila: [email] ewentualnie telefonicznie [tel].
HEJ!

Potrzebuję tani pokój/miejsce w pokoju na cały wrzesień. Przyjeżdżam do Rzymu na miesięczne praktyki i szukam lokum za +- 350euro. Bardzo proszę o pomoc! [email]

Karol
poszukaj na wloskich stronach internetowych,a jest takich cala masa,tutaj pokoju nie znajdziesz
patrz na kijiji,bakeca,subito,easystanza...
ja moge wynajac pokoj pod rzymem w duzym domu-okolice velletri
Hej, ja mam do wynajęcia od sierpnia miejsce w pokoju dwuosobowym w Rzymie, obok metra (linia A, Baldo degli Ubaldini). 295 euro za miesiąc :) Jeśli ktoś jest zainteresowany to piszcie - [email]
edytowany przez koshikawa: 22 cze 2011
Hey
od 20 lipca i na cały sierpień mam do wynajęcia łóżko w mieszkaniu.
Będę mieszkała ze znajomą i szukamy jeszcze 3 osoby.
Koszt to ok 280euro już ze wszystkim opłatami za sierpień.
Krótsze terminy też wchodzą w grę.
Jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt:
[email]
280 euro za lozko chyba zescie oszalaly dziewczyny :D
hmm no fakt...może to źle ujełam :P
Jest mieszkanie. W którym znajduje się pokój, łazienka, kuchnia i półpiętro :)
Na półpiętrze są dwa łózka - jedno stoi wolne.
Cała reszta mieszkania też do dyspozycji :D
che palle chyba będziemy sąsiadami :)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 42
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Solo italiano