jest ktos z okolic monzy? szukam kolezanki !!!!

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 39
poprzednia |
mieszkam w okolicach monzy, chetnie poznam Polke z ktora moglabym porozmawiac w ojczystym jezyku i wybrac sie na piwo! :)
W SUMIE TO JA MIESZKAM W OKOLICACH MONZY :D
dla piwa to i ja niedaleko Monzy mieszkam:)
no to ja tez w takim razie :D nawet z kimometr blizej od Kasi ;) tylko zeby z butelki bylo.
Kaśka! Jakie piwo! W ciąży jesteś, babo!! ;-P
o ile wpisow !!! :)))) dobra podaje moj adres tlenu (jak macie inne komunikatory to piszcie) ps. ale fajnie ze tyle polek tez tu mieszka :)
[email] (jak nie macie tlenu to jest go bardzo latwo sciagnac z sieci). teraz ide na zakupki, bede za jakies 2 godzinki. do poklikania !
o jezu sorry moj adres to [email] !!!!!
Ja nie z Mediolanu ani okolic, ale Kaski pilnuje, bo się cholera rozpijaczy i będzie... ;)
dellaylah a ty gdzie mieszkasz? znacie sie z kaska? kaska, skad jestes dokladnie (z jakiej miejscowosci?) potem ci napisze dlaczego pytam jezeli sie cos bedzie zgadzalo :)
Oj znamy się, znamy... jak łyse konie.:) Ja z Rzymu, wiec zupełnie nie po drodze.
oj tak,znamy sie Dee jak lyse konie:***

ewonka,az sie boje powiedziec skad jestem,bo moze masz cos "niebezpiecznego" na moj temat:)))
a gdzie konkretnie mieszkasz? jak zwie sie ta miescina??
hahahaa no wlasnie to lepiej nie mow :) nie no co ty, po prostu przeczytalam ze jestes w ciazy a mam znajomych ktorych corka jest w ciazy i mieszka w okolicach monzy wiec moze (w sumie malutkie prawdopodobienstwo) to ty ;)
ps. piszcie na tlen!!!! przez jakas godzinke jestem, potem ide odebrac zdjecia i znowu jestem :)
mulino dokladnie gdzie mieszkam to ci napisze na tlenie ok? albo jakims innym komunikatorze, mam tez skypa, ale jest to bardzo blisko monzy :) a ty?
To nie Kasia.;)
oj rzym to rzeczywiscie nie po drodze, szkoda. tak apropo niogdy tam nie bylam (az wstyd), ale nie mam czasu zeby sie wybrac ..
a skad wiesz ? ;)
i co... na checiach sie skonczy ??? ;) piszcie !!!!! albo podajcie swoje e-maile
dziewuchy co z wami??? umawiamy sie na to piwo czy nie? zamilklyscie wszystkie :((((((((((((((((( . tak wogole to mam 24 lata. a piwko czeka..
Ja pracuje w Monza.Moj mail [email] lub [gg]
ponawiam pytanie- kto ma ochote wyjsc na piwko i pogadac w naszym kochanym jezyku ?
...ale bym sobie poszla na piwo w okolicach monzy... ale niestety od jakiegos czasu mnie tam nie ma. a jak zycie plynie w milano?
Czesc rodaczki ! Ja mieszkam w Seveso , to w sumie niedaleko Monzy i tez chetnie wyskocze na piwko Czy jest ktos z okolic Cesano lub Seveso???
ja mieszkam w Varedo to niedaleko Seveso
Witajcie dziewczyny :) ja za rok przeprowadzam się do Seveso, obecnie mieszkam w Senago, obok Limbiate, Paderno, Garbagnate
dla osób mieszkających w Seveso mam pytanie: jak się tam mieszka?
jakbyście chciały pogadać podaję maila [email]
pozdrawiam
Witam,

A ja szukam kogos w okolicach La Spezii.

Pozdrawiam
seuse i marchewka!! -->ja mam bliziutko do varedo ! codziennie tamtedy jezdze do pracy.
5265044- piszcie na gadu gadu a jak nie macie to podajcie swoje e- maile to sie umowimy na piwsko. ile macie lat?
byc moze ze jezdzimy tym samym pociagiem do pracy.ja pracuje w mediolanie a ty?
nie, ja jezdze samochodem i do bovisio (to jest zaraz za varedo).
to zatrzymaj sie kiedys w varedo na kawe to pogadamy w naszym ojczystym jezyku
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 39
poprzednia |

« 

Życie, praca, nauka