no to ja tez w takim razie :D nawet z kimometr blizej od Kasi ;) tylko zeby z butelki bylo.
deelaylah
27 sie 2008
Kaśka! Jakie piwo! W ciąży jesteś, babo!! ;-P
ewonca
27 sie 2008
o ile wpisow !!! :)))) dobra podaje moj adres tlenu (jak macie inne komunikatory to piszcie) ps. ale fajnie ze tyle polek tez tu mieszka :)
[email] (jak nie macie tlenu to jest go bardzo latwo sciagnac z sieci). teraz ide na zakupki, bede za jakies 2 godzinki. do poklikania !
ewonca
27 sie 2008
o jezu sorry moj adres to [email] !!!!!
deelaylah
27 sie 2008
Ja nie z Mediolanu ani okolic, ale Kaski pilnuje, bo się cholera rozpijaczy i będzie... ;)
ewonca
27 sie 2008
dellaylah a ty gdzie mieszkasz? znacie sie z kaska? kaska, skad jestes dokladnie (z jakiej miejscowosci?) potem ci napisze dlaczego pytam jezeli sie cos bedzie zgadzalo :)
deelaylah
27 sie 2008
Oj znamy się, znamy... jak łyse konie.:) Ja z Rzymu, wiec zupełnie nie po drodze.
kasia-z-milano
27 sie 2008
oj tak,znamy sie Dee jak lyse konie:***
ewonka,az sie boje powiedziec skad jestem,bo moze masz cos "niebezpiecznego" na moj temat:)))
mulino
27 sie 2008
a gdzie konkretnie mieszkasz? jak zwie sie ta miescina??
ewonca
27 sie 2008
hahahaa no wlasnie to lepiej nie mow :) nie no co ty, po prostu przeczytalam ze jestes w ciazy a mam znajomych ktorych corka jest w ciazy i mieszka w okolicach monzy wiec moze (w sumie malutkie prawdopodobienstwo) to ty ;)
ps. piszcie na tlen!!!! przez jakas godzinke jestem, potem ide odebrac zdjecia i znowu jestem :)
mulino dokladnie gdzie mieszkam to ci napisze na tlenie ok? albo jakims innym komunikatorze, mam tez skypa, ale jest to bardzo blisko monzy :) a ty?
deelaylah
27 sie 2008
To nie Kasia.;)
ewonca
27 sie 2008
oj rzym to rzeczywiscie nie po drodze, szkoda. tak apropo niogdy tam nie bylam (az wstyd), ale nie mam czasu zeby sie wybrac ..
ewonca
27 sie 2008
a skad wiesz ? ;)
ewonca
27 sie 2008
i co... na checiach sie skonczy ??? ;) piszcie !!!!! albo podajcie swoje e-maile
ewonca
28 sie 2008
dziewuchy co z wami??? umawiamy sie na to piwo czy nie? zamilklyscie wszystkie :((((((((((((((((( . tak wogole to mam 24 lata. a piwko czeka..
levatrice77
28 sie 2008
Ja pracuje w Monza.Moj mail [email] lub [gg]
ewonca
01 wrz 2008
ponawiam pytanie- kto ma ochote wyjsc na piwko i pogadac w naszym kochanym jezyku ?
maryskina
20 wrz 2008
...ale bym sobie poszla na piwo w okolicach monzy... ale niestety od jakiegos czasu mnie tam nie ma. a jak zycie plynie w milano?
seuse
22 wrz 2008
Czesc rodaczki ! Ja mieszkam w Seveso , to w sumie niedaleko Monzy i tez chetnie wyskocze na piwko Czy jest ktos z okolic Cesano lub Seveso???
march_efka
22 wrz 2008
ja mieszkam w Varedo to niedaleko Seveso
magdallenka
22 wrz 2008
Witajcie dziewczyny :) ja za rok przeprowadzam się do Seveso, obecnie mieszkam w Senago, obok Limbiate, Paderno, Garbagnate
dla osób mieszkających w Seveso mam pytanie: jak się tam mieszka?
jakbyście chciały pogadać podaję maila [email]
pozdrawiam
seuse i marchewka!! -->ja mam bliziutko do varedo ! codziennie tamtedy jezdze do pracy.
5265044- piszcie na gadu gadu a jak nie macie to podajcie swoje e- maile to sie umowimy na piwsko. ile macie lat?
march_efka
22 wrz 2008
byc moze ze jezdzimy tym samym pociagiem do pracy.ja pracuje w mediolanie a ty?
ewonca
23 wrz 2008
nie, ja jezdze samochodem i do bovisio (to jest zaraz za varedo).
march_efka
23 wrz 2008
to zatrzymaj sie kiedys w varedo na kawe to pogadamy w naszym ojczystym jezyku