jest ktos z okolic monzy? szukam kolezanki !!!!

Temat przeniesiony do archwium.
31-39 z 39
| następna
Czesc dziewczynki , fajnie ze jest ktos z okolic Seveso :-))) Ja mam 27 lat a wy ? Moj mail [email] Jak dacie rade to wypijemy piwko gdzies niedaleko ( jak bysmy jeszcze znalazly miejsce gdzie maja sok do piwka to juz w ogole raj !!!) byloby super
Magdallenka W Seveso sie mieszka spokojnie , jak dla mnie to az za bardzo... To jest naprawde male miasteczko wiec nie licz na wiele rozrywek Oczywiscie jak wszedzie barow nie brakuje , ale np .kino to chyba jeszcze z przed wojny ... Ale nie zniechecaj sie blisko do Cesano gdzie niczego nie brakuje , pozatym jest dworzec PKP ( ha , ha ) , sklepik z super bucikami :-))) , pyszne lody ...
ja mam w domku sok do piwka, sprowadzilam sobie z polski :P
Dziewczyny, to kiedy się umawiamy bo mam coraz większa ochote na to piwko i na pogaduchy po polsku :)
Seuse, mam nadzieję, że pomożesz mi rozeznać się w Seveso co i jak :)?
jak byłam tam 2 tygodnie temu to wlasnie zauwazylam ze w sobote przed poludniem wszedzie gwar a tam taki spokoj cisza... no i gdzie te pyszne lody? bo niestety jestem łakomczuchem ;)
nie tak dawno rozmawialam wlasnie z mezem ze fajnie byloby poznac Polke ktora tez mieszka w Seveso :)
jakbys chciala pogadac podaje numer gadu 12543512
oczywiscie ten numer jest dostepny dla kazdego kto chce pogadac :)
pozdrawiam
Kasia dawno jestes w Milano?
Magdallenka niemam gg bo przychodze do kafejki , wiem , ze tu tez moge zalozyc ale jak narazie wyzej podalam swoj mail ,a jak zaloze gg to napisze Napisz mi cos o sobie , ile masz lat , dzieci , skad jestes itd Pozdrowionka AAAAAAAAAA LODY !!! To moj narkotyk , jest taki nowy bar , w malej uliczce ale takich lodow pistacjowych jak tam to jeszcze nie jadlam . Jak sie spotkamy to zjemy :-)))
Seuse, wysłałam Ci dziś maila z opisem mojej osóbki :) tak dla lepszego zapoznania ;) ale narobiłaś mi apetytu na te lody, już nie mogę się doczekać :) może przyjdą też inne dziewczyny?
DZIEWCZYNY CO WY NA TO? IDZIEMY NA LODY?
Dziwczyny wypijemy wreszcie to piwo czy nie ?!!?? :-)))
Temat przeniesiony do archwium.
31-39 z 39
| następna

« 

Życie, praca, nauka