il nostro grande amore :-(

Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna
Oh kurcze, jaki typ...
ups i chyba zostalam na lodzie...jest tu kto?
gaio, naprawde sadzisz ze moze sie udac? a czy jesli zostane na lodzie,mam szanse zostac we Wloszech i utrzymac sie bez problemu, znalezc prace itp. no wlasnie - jak jest z wloskim rynkiem pracy? jest otwarty dla obcokrajowcow? tzn w sensie latwego znalezienia pracy
capra ty przynajmniej mozesz sie cieszyc zyciem bo istniejesz i nikt cie nie kasuje tak jak.. trola..trol ma smutek bo zaraz umrze...haniebna smiercia kasacji jego dzialalnosci/ale ból/..watpie... 'prawie robi roznice' aby nasz moderator po tych ekscesach zdecydowal sie na akt ulaskawienia..jak ktos tak sobie w kulki leci..ty jestes poważnym opinotworczym czlowiekiem , powazanym czlowiekiem z twoim zdaniem sie licza,wielu sie liczy..a to trolisko?.. to co to jest? .. wlsciwie nic!..wielkie zero!
hmmm nie wiem o co wam chodzi z tym trollem. mam nadzieje, ze to nie o mnie. ja sie lubie karmic tylko wlasnym nieszczesciem choc to tez niedobre ha ha. moze jutro ktos mi napisze cos co da mi do myslenia. na dzis moj mozg mowi pa pa.
ajajaj tyle pytan naraz ..glowa mnie boli...Mysle, ze skoro wiele zakochanych Polek poradzilo sobie to i ty dasz rade,sa tu na forum wspaniale dziewczyny studiujace, majace dzieci, dajace swiatlo, ze mozna jesli sie chce...mysle, ze warto posluchac glosu plci zenskiej a nie glosu jakiegos trola ,faceta trola /daj sobie spokoj z tym Wlochem ..zaskrzeczlo cos czy mi sie wydawalo?????/....bo to byl trol, widze zes nowa tu i nie zalapalas o co biega..A poza tym fajnie jest byc we Wloszch 'prawdziwa biala kobieta'..napewno dostaniesz prace szybciej niz zoltek czy kolorowy..ze wzgledu na rasizm Wlochow..prace dadza Tobie a nie innej kolorowej nacji..ot tak z przekory
hmm widze ze to forum to jakies pole walki...
Ale wy dziewczyny macie problemy, sprobuj,jak nie wyjdzie to przynajmniej nie bedziesz miala zalu sama do siebie, ze moze jednak moglas sprobowac.
Normalne, ze wszedzie znajda sie mezczyzni i kobiety w porzadku i tez sie znajda ci co tacy nie sa, to absolutnie nie zalezy od kraju.
Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna

»

Pomoc językowa - tłumaczenia