SKLEP INTERNETOWY

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,mam zamiar otworzyc sklep internetowy tu we Wloszech i sprzedawac produkty zywnosciowe z Polski...co o tym myslicie drodzy rodacy???No i co ciekawego chcielibyscie aby bylo dostepne w takim sklepie!!!Oczekuje propozycji i pomyslow:)Pozdrawiam
...abys przewiskala najpierw siec wyluskala negatywne opinie na ten temat..mignelo mi niedawno info, ze beda setki upadlosci sklepow interenetowych..mozliwe ,ze to bylo na O2./Hot Money...albo dziale gospodarczym Gazety..rzuc okiem i na Rzeczpospolita..bo nie pamietam gdzie to widzialam
az tak duzo Polakow nie ma w Itali...az tak duzo nie ma dostepu do sieci...az tak duzo nie robi zakupow karta...mysla ze jak gotowka to osczedniej..i w sieci to glownie kobiety robia zakupy..a nie faceci..przeanalizuj sobie dobrze i co z dostawa?..zywnosc sie szybko psuje....Pomysl ciekawy..ale czy dochod bedziesz miala 'ciekawy'?:D
juz jest taki sklep www.polandia.it
Tak na poczatek to myslalam o sprzedazy na eBAYU,juz tam sprzedaje kilka rzeczy i...jakos idzie.Oczywiscie nie zrobi sie na tym pieniedzy,ale kilka euro zawsze wpadnie.Napewno nie wystawialabym na aukcjach wszystkich produktow...to co ktos chce kupic to dogadujesz sie e-mailem.Co do dat waznosci...myslalam o produktach z dluzszym terminen...kapuste kiszana,ogorki(w sloikach),konserwy.....no i napewna bym miala po kilka sztuk z danego produktu.O transport tez nie musze sie martwic,szwagier ma sklep internetowy w polsce zajmujacy sie sprzedaza wloskiej kawy,tak wiec raz w miesiacu jest u nas...No nie wiem,pomysle jeszcze,ale dzieki za uwagi;)
witam pomysl spoko w uk sie sprawdzil a tu tez polacy na kazdym kroku
jakbys potrzebowala pomocy przy zakladaniu takiego sklepu to odezwij na maila [email] sie moj chlopak zajmuje sie zakladaniem stron i sklepow internetowych pozdrawiam
he he no wlasnie szukam sklepu inter. bo chce kupic fleche bracholkowi..i nie moge znalesc..no i kiszonego bym zjadle i sledzia i podsuszana i takie tam..
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka