Witam
Jestem tu nową osobą, ale mimo wszystko chciałabym prosić Was o poradę. Jestem już jakiś czas z Włochem, doszło do takiej sytuacji, że na chwilę obecną jestem zdecydowana na wyprowadzkę do Włoch, bardzo często rozmawiam o tym z nim. W tej chwili mam naprawdę bardzo wiele do stracenia ponieważ zostawiam tu wszystko dobrą pracę, rodzinę, przyjaciół, może myśląc o przeprowadzce nie myślę racjonalnie, ponieważ jestem bardzo zakochana , ale wiele rzeczy w moim życiu nie było planowane przeze mnie tylko przez moją rodzinę, dlatego postanowiłam że teraz ja zdecyduje o moim szczęściu a nie ktoś inny, chciałabym zapytać się o miejscowość Novara, bo tam miałabym mieszkać, czy ktoś jest z tego rejonu ,i mógłby coś więcej mi powiedzieć, być tam na moment a przeprowadzić się to wielka różnica. Jak wygląda tam życie i czy ciężko jest tam z pracą, naprawdę proszę was o jakiekolwiek uwagi ponieważ w tej chwili jestem rozbita i nie wiem jaką decyzję podjąć, a pewne uwagi z Waszej strony choć wiem że nie zadecyduja o moim życiu, ale pomogą w przemyśleniach czy to będzie właściwy wybór, dziękuję Wam bardzo za uwagę przy czytaniu.