sylwester w limone piemonte

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie1 Czy może ktoś z Was mial kiedyś okazje spędzac sylwestra w Limone? Albo przynajmniej w jakims innym alpejskim "kurorcie"? jesli tak moglibyście mi napisać jak taki sylwester we włoskich alpach wygląda? chodzi mi o to czy sa organizowane jakieś bale w hotelach, albo czy jakie pokazy fajerwerków?
Fajerwerki na pewno..bo sa w calych Wloszech, ale na bal to raczej bym nie liczyla...
taaa...we wloszech sylwestra to flaki z olejem, jezeli nie wyciagniesz ekipy na plac, to zapomnij o tancu, czy jakimkolwiek ruszaniu sie, sylwestra spedzisz siedzac wokol stolu i jedzac, jedzac, jedzac i jeszcze raz jedzac, gapiac sie na innych, jedzac no i przede wszystkim jedzac...wlasnie to mnie czeka tego roku i chyba wyjde z siebie, a musze sie podporzadkowac, jedna na 9 osob nie wygram...w d... mam takiego sylwestra
Masz racje...Ja w ubieglym roku to samo przezywalam..Ale nie dosc,ze bylo mi przykro-tez bylam 1 z 7 osob,,to jeszcze nic polskiej muzyki!!???Nie!!Jakby nie bylo bylam pania domu i...wlaczylam Tv polska z relacja na zywo koncertow sylwestrowych!!!!A tam rozne przeboje i jakies zagraniczne!!Towarzystwo......wstalo od stolow i zaczelo sie ruszac...miracolo!!Bylo fajnie.O polnocy tak wylam,ze nie moglam zrozumiec mamy jakie zyczenia mi skladala(ona tez plakala w Polsce).To byly pierwsze zalosne minuty nowego roku..Lzy-zamiast smiechu.W tym roku z mama. :-))
Masz racje...Ja w ubieglym roku to samo przezywalam..Ale nie dosc,ze bylo mi przykro-tez bylam 1 z 7 osob,,to jeszcze nic polskiej muzyki!!???Nie!!Jakby nie bylo bylam pania domu i...wlaczylam Tv polska z relacja na zywo koncertow sylwestrowych!!!!A tam rozne przeboje i jakies zagraniczne!!Towarzystwo......wstalo od stolow i zaczelo sie ruszac...miracolo!!Bylo fajnie.O polnocy tak wylam,ze nie moglam zrozumiec mamy jakie zyczenia mi skladala(ona tez plakala w Polsce).To byly pierwsze zalosne minuty nowego roku..Lzy-zamiast smiechu.W tym roku z mama. :-))

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie