Poszukaj sobie na naszej klasie takiego profilu "Polacy w Verbania i okolice" jeden facet założył taki profil i ma znajomych z okolic Domodossoli i Verbani. Osobiście nie polecam Ci z nim znajomości,ale może Polacy się tam normalni dopisali :) Pozdrawiam
mariannak
19 sty 2009
dzięki insonnia, tak się składa,że wiem kto to i nie mam najmniejszej ochoty na żadne kontakty z tym typem;)pozdrawiam
Insonnia
19 sty 2009
ah... a można wiedzieć czym Cię tak zraził?
mariannak
19 sty 2009
wiesz nie chciałabym tu rzucac wyzwiskami, w każdym bądź razie nie chce mieć z nim nic wspólnego..
puchewa
19 sty 2009
Hej, ja mieszkalam w Verbanii przez 1,5 roku, wlasnie sie przeprowadzilam do Veneto, ale jeszcze czesto wracam. Mam tam jedna kolezanke, ktora jest spragniona pogaduszek po polsku.
mariannak
19 sty 2009
puchewa no to spytaj koleżankę czy ma ochotę się poznań..mój mail jest w moim profilu
mariannak
19 sty 2009
poznać
Insonnia
20 sty 2009
Masz rację, ja też jakbym chciała go opisać to musiałabym go nieźle obrzucić... w każdym razie dobrze,że wiesz co to za typ.
puchewa
10 mar 2009
hej, z wielim opoznieniem wiem, ale dawno tu nie wchodzilam, chcialam podac twoje namiary tej mojej kumpeli z verbani ale wykasowalas maila....
skalanka22
16 mar 2009
Witaj! Mam wielką prośbę - czy mogłabyś odezwać się do mnie na [gg] ? Chciałabym z Tobą porozmawiać o Verbanii, bo wybieram się tam w maju... A jeśli Twoja koleżanka, która tam mieszka dalej ma ochotę porozmawiać z kimś po polsku, to możesz jej podac moje gg lub maila: [email] Pozdrawiam i będę wdzięczna za kontakt:)