studiuje od 2 lat jezyk włsoki baaardzo chciałabym z kolezanka wyjechac teraz w te wakacje do włoch do pracy :) bardzo chciałybysmy podszkolic sie przede wszytskim w mowieniu :) szukamy pewnych ofert :) z gory dziekuje za odzew :) moj mail na wszelki wypadek : [email] dzieki:)
wybierzcie region, gdzie chcecie jechać, później wrzućcie w google "lavoro (gdzie)", no i szukajcie ofert.życzę powodzenia, bo teraz w dobie kryzysu to juz nawet włosi pracy nie mają..pozdrawiam
umbryjka
01 mar 2009
zwroccie sie tez do agencji pracy typu manpower czy adecco. i uwazajcie na oferty typu "szukamy hostessy" bo czesto okazuje sie, ze poszukiwane sa panie do zabawiania facetow w lokalach nocnych.
Italianka30
01 mar 2009
Moja znajoma wysyłała bardzo dużo cv do hoteli( nie do Włoch ale do Hiszpanii) akurat to jest praca sezonowa i zawsze ktoś jej odpowiedział pozytywnie...Bardzo szybko nauczyła się języka hiszpańskiego, ale warunek konieczny- nie mieć Polaków w pracy, bo wtedy człowiek nie koncentruje się na nauce!! Być może we Włoszech też sie uda... Powodzenia
anula2988
02 mar 2009
dzieki wielkie za odzew :) mam nadzieje ze sie uda bo juz mam taka ochote wyjechac do wloch i uciec od tego zimna i tej zimy :D a przy okazji sie poszkolic i cos zarobic :) jeszcze raz dzieki ;)