poszukuje....

Temat przeniesiony do archwium.
Witam
Poszukuje osobe mieszkajaca we wloszech Najlepiej Lombardia oczywiscie biegle mowiaca po wlosku znajaca sie na interesach
Zbyt duzo nie napisane..interesy jakie? z kim? po co?dlaczego? o co wogole kaman? Ale znam jednego,dobrze wlada wloskim noo... i wogole.

:D:D:D
Znam ruskich,albancow kilku rumunow,jakby jakas mokra robotka wal smialo. :)
dziekuje za zainteresowanie ale konkretnie mi chodzilo o pomoc w tlumaczeniu pisemnym jak i ustnym
kaman itd ;) poszukuje powaznej osoby...
Konkretnie tez chodzilo Ci o interesy ,jak do tej pory nadal jasno sprecyzowane:):):):)przez Ciebie.
Napewno Kaszpirowski bedzie wiedzial o co chodzi :)
Konkretnie tez, jest to forum poniekad o tematyce wloskiej i zapewne nikt tu nie umie nawet jednego slowa po wlosku.HEHEHEEHEHE
belka 55 napisz spokojnie o co ci chodzi.. Jest tu sporo osob znajacych wloski i wiele z nich mieszka w Lombardii. I chetnie pomoze. Ja rowniez. Ale napisz o co konretnie ci chodzi. Pozdrawiam
Potwierdzam,ale napisz jasno i wyraznie.Pozdrawiam. :):)
Do tatoo tak wiem jest to forum o tematyce wloskiej ale jak juz zauwazylas rowniez jestem na tym forum a nie znam wloskiego dobrze ;)

Chodzi mi o pomoc w tlumaczeniu dziedzina handel wiec mimo wszystko potrzebuje osoby obrotnej ktora moze miala juz cos do czynienia z importem eksportem. Wiecej na [email]
AAAAAAAAAAAAAAAAA wiec tu o handel idzie,a ja myslalem ze o jakis haraczyk,ochrone,jakies dlugi do zciagniecia.Niestety nie jestem w stanie Ci pomoc ale przynajmniej wiemy o co kaman-dokladnie.Pozdr.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Solo italiano