Extension

Temat przeniesiony do archwium.
Witam Kochani. Planuje zrobic kurs przedluzania wlosow, z racji ze sama mialam przedluzane, podoba mi sie to campo , i mysle czy nie robic pozniej tutaj w Italii?Ale sie zastanawiam czy warto? czy wloszki chetnie korzystaja z przedluzania wlosow? Mysle zeby wlosy kupowac w Polsce bo wiadomo taniej, a robic tutaj. Co sadzicie?
Wybacz,ale jak nie moge sie doczekac az sciagna mi to,jakze kosztowne,dziadostwo z glowy.
Nie orientuje sie niestety czy wloszki czesto korzystaja z tej uslugi,ale wiem ze to troche kosztuje wiec mozesz sprobowac w to wejsc, oferujac konkurencyja cene.
Wloszki bardzo ale to baaardzo rzadko korzystaja z extension...
eh to szkoda. Ja w Polsce za extension placilam 1200 zl metoda hair talk, wiem ze sa i tansze. Czyli 300 euro. A tu to samo kosztuje 700 euro.
ja nie znam zadnej wloszki ze sztucznymi wlosami...
Ja widzialam juz troche. A to nie sa sztuczne wlosy tylko doczepiane. I moga byc slowianskie czyli najlepsze( prawdziwe ludzkie ).
Wloszki bardzo niechetnie scinaja wlosy na krotko. Nawet te, ktore maja 150 cm wzrostu. Do tego zwykle maja wlosy ladne i geste, wiec chyba rzadko potrzebuja takich uslug.
..wlasnie..z ust mi wyjelas..Wlochy to nie rynek na ten biznes..raz maj naprwde geste wlasne wlosy ,dwa ze kryzys i oszczedzaja juz wszyscy i na wszystkim..Ta usluga moga byc co najwyzej zainteresowane emigrantki..lub osoby o cienkich wlosach :D
moze lepiej przerzuc sie na kurs 'stylizacji paznokcia' na tym mozesz sie 'dorobic' a przynajmniej miec klientow.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia