Ho voglia di te

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 62
poprzednia |
Poszukuje filmu Ho voglia di te, bardzo prosze o pomoc, moze w jakis sposob podeslanie na maila [email] albo podanie linku, skad mozna sciagnac ten film. Bardzo prosze;) Bede wdziecznaa!
Ciao :) wlasnie mi sie scjaga ,jak bede go mial calego to ci wysle o.k pozdro i Wesolych Swiat...
dzieki ;) nawzajem Wesolych Świat;)
Proszę o pomoc! Posiada ktoś napisy do Ho voglia di te ? Bardzo prosze o podeslanie na maila [email] !Bardzo pilne ;) Film juz znalazlam, tylko napisow nie mam ;(
hej sciagnij sobie najnowszy allplayer, odtwarza wszystkie rodzaje plikow filmowych i sam sciag napisy do filmow, jezeli takowe ktos stworzyl, ps do ho voglia di te znajdzie bez problemu i do wielu innych filmow, ps napisy sa tak inteligentne, ze dopasuja sie do filmu idealnie!
dziękuję ;)) A więc jeszcze jedno pytanie... może wiesz skąd ściągnąć tego allplayera...? Ja mam chyba dośc nowego allplayera V3.7, czy taki by nie sciagal tych napisow?
taaak moj allplayer wyszukuje napisy! tylko nie znajduje ich... :(! naprawde jak by ktos mogl przeslac na maila (podawalam juz wczesniej) albo link strony z ktorej je mozna sciagnac ... Obejrzalam juz bez napisow Ho voglia di te, ale moj wloski jeszcze nie jest tak dobry i są momenty ktorych nie rozumiem...
Wysłane. ;) Miłego oglądania!
a czy mi tez mozecie podeslac na email?/bardzo prosze [email]
Poszło. ;)
ja też bardzo,bardzo prosze,jesli mozna. [email]
to i ja poproszę- będę wdzięczna ;-)
oj, zapomniałam- mail [email]
Wysłałam obu Paniom. Mam nadzieję, że doszło. :)
Przy okazji zapytam: czy ktoś dysponuje może polskimi lub angielskimi napisami do pierwszej części filmu Manuale D'Amore?
a nie można by było umieścić tych napisów na jakimś ogólnodostępnym serwerze?
wtedy wszyscy mogli by sobie bez problemu je pobrać :)
Czy ja też mogę się uśmiechnąć w tej sprawie:-))) bardzo proszę o przesłanie mi tego filmu z napisami! [email] Z góry dzięki wielkie
zły mail!! ma być [email]
Laura, bardzo proszę o napisy do "ho voglia...
[email]
Dziękuję :)
i ja rówież prosze...

[email]
ja przepraszam ale pomylilam adres prawidlowo: [email] i jeszcze raz prosze, jak nie sprawi to klopotu, dziekuje
Żaden problem. Dajcie znać, czy doszło. :)
doszło doszło, dziękujemy :D
a ja bym bardzo prosiła jeśli można i napisy i film :)
[email]
film to już chyba troche za duże wyzwanie.
750 mb to nie ma moja siłe i nie na moją poczte, ale napisy chętnie prześle dalej. Tylko nie wiem czy będą użyteczne jeśli nie masz filmu:P
dla mnie doszlo dziekuje
bardzo proszę jeszcze o przesłanie napisów do tre metri sopra il cielo, allplayer nawala... juz napisow nie wyszukuje... !:| [email]
bede baardzo wdziecznaa;)
Sprawdź maila. ;)
Do mnie też doszły napisy, baaaardzo dziękuję! A czy są może dostępne napisy po włosku do tego fimu? Z góry dzięki za odpowiedź
Laura Jane, ja również prosiłbym o napisy do 'ho voglia di te'. :)
moj mail: [email]

dziękuje i pozdrawiam.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 62
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia