praca w ROVIGO

Temat przeniesiony do archwium.
Witam.Chciałabym podjąć prace którą proponuje mi agencja Infoitalia.Czy ktoś z Was kiedyś korzystał z ich usług?Pytam się ponieważ chcieli odemnie kase 150 zł lub 35 euro.A jak wpłace to mi dadzą umowe i adres pracodawcy.I czy w Rovigo są jakieś plantacje pomidorów?Może ktoś z Was wie to proszę odpisać będę wdzięczna.Pozdrawiam..
Na haslo plantacje pomidorow nalezy uciekac gdzie pieprz rosnie. Pomidory rosna w okolicach Foggii i na pewno nie jest to okazja do zarobienia pieniedzy. W okolicach Rovigo raczej nie. Nie ten klimat.
O samej agenzji nic nie wiem. Szukalas opinii w necie?
Szukałam,opinie są różne złe i dobre.Ale najlepsze są od Was tutaj prawie wszystkiego można się dowiedzieć.Więc pytam bo oferta pracy wydała mi się atrakcyjna no i dwie godziny jazdy z domu.Terz jestem pełna obaw co do pobytu tam ale w razie czego zadzwonie do męża i przyjedzie po mnie.
witam jak jedziesz do pracy na pomidory do LUSia okolice rovigo to lepiej bardzo uwazaj ja pracowałam i oszukali mnie na maxa raz dostałam oferte od infoitali i wróciłam do domu bez kasybo duzo obiecywali małe zarobki itp,a teraz załatwiaja tam takie dziewczyny Anka i chyba Ewa tez lepiej uwazajcie to oszustki naprawde uwierzcie mi,dają ogłoszenia na necie i szukają ludzi bo za to bioraą kase a ludzi nabijają w butelke ,obiecuja kokosy a ludzie siedzący w polsce na bezroboci łakomią sie i wyjezdzają a pózniej nie maja za co wrócic do polski:((( :(Pozdrawiam

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa