NOWE PRZEPISY

Temat przeniesiony do archwium.
WITAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE!!MAM PYTANIE ,CZY TO PRAWDA ZE ZMIENILY SIE PRZEPISY DOTYCZACE MELDUNKU WE WLOSZECH??URZEDNICY WOLAJA TERAZ KONTRAKT O MIESZKANIE,LIBRETTO,KODICZE FISKALE ,KONTRAKT O PRACE I DO TEGO DOKUMENT ,KTORY POTWIERDZE ZE OD 6 MIESIECY SA ODPROWADZANE SKLADKI CZYLI KONTRYBUTY,JEZELI KTOS SIE ORJENTYUJE LUB ZNA NOWE PRZEPISY,BEDE WDZIECZNA ZA POMOC!!!
Przepisy zmieniły się 11 kwietnia 2007 r., wiec jakby nie patrzeć to już dwa lata.;) W wyszukiwarce znajdziesz mnóstwo tematów na ten temat, wystarczy, ze wpiszesz "zameldowanie" - wielokrotnie podawałam wszystkie potrzebne dokumenty.
no wlasnie, "klania sie "wyszukiwarka i..jak zwykle odrobina samodzielnego myslenia :D
Z ciekawosci kliknęłam na nick autorki i okazało się, ze niemal identyczne pytanie zadała nam pod koniec 2008 roku...
ech, czepiacie sie: wyszukiwarka i wyszukiwarka.. o wiele przyjemniej jest dostac odpowiedz tu i teraz a nie grzebac w zakurzonym archiwum :D
No fakt, pobrudzić się można.;)
oj dziewczeta! rozdokazywane jestescie dzisiaj :D
patrzac pozytywnie to.. dobrze ,ze forowiczka co pol roku sie informuje czy przepisy zmienily sie :D Kobieta chce byc w porzadku.
Ale z drugiej strony (patrząc negatywnie) to może oznaczać, ze nie rozwiązała ona jeszcze swoich zeszłorocznych problemów.;)
hmm..ja bym patrzyla pozytywnie..ten 'negatyw' do glowymi mi nie przyszedl..wierze w ludzi :D..moze ma kolejne dziecko..w ciazy byla itp itd..zmienila faceta ect..:D..bez urazy Roberta :D
Ale pytanie dotyczy zameldowania, nie dzieci czy facetów - wiec wynika z tego, ze nadal się nie zameldowała. ;)
tak wiem..ale moze byla bardzo "zajeta":D
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę