Tanie noclegi RIMINI 2009

Temat przeniesiony do archwium.
Witam serdecznie :)

Około 8-9 lipca wyruszam "na spontana" do Rimini. Trase pokonam autobusem z Piotrkowa Trybunalskiego (450zł w obie strony), liczę podróz jak najtanszym kosztem wiec samolot odpada ;)

Mam do Was prośbę - do forumowiczów mieszkających we Włoszech i do pozostałych, którzy byli w Rimini - znacie jakieś namiary na tani i dobry nocleg w tym mieście? Tak do 35 euro, bo wyżej to już większość hoteli proponuje, a ja szukam czegoś małego, co niekoniecznie ma swoją reklamę w internecie - coś co możecie polecić :)

Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam!

K.W.
sprawdz pod tym linkiem

www.booking.com

http://www.booking.com/searchresults.html?sid=6c3075c4db6e597ce22363aaff37d686;checkin_monthday=10;checkin_year_month=2009-7;checkout_monthday=16;checkout_year_month=2009-7;city=-126373;class_interval=1;si=ai%2Cco%2Cci%2Cre;radius=0;order=price

wpisalam orientacyjnie, ze bedziesz 10 lipca i zostaniesz na 6 nocy... cos za 35 euro mi wyskoczylo, ale jakosci nie gwarantuje... bo nie jestem z Rimini
Źle mnie zrozumiałaś. Samemu na necie to ja też potrafię sobie znaleźc, problem w tym, że wiekszosc to własnie oferty powyżej 35 euro, a ja prosiłem o coś sprawdzonego i taniego, jakiś hotelik/pensjonacik, który nie reklamuje sie w internecie :)

Pozdrawiam
jakbys umial czytac to bys zobaczyl, ze te pokoje kosztuja akurat 35 euro i sa w promocji, widocznie sezon im nie do konca dopisuje.
Owocnego szukania w takim razie.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia