jak się dostać z lotniska Forli na dworzec kolejow

Temat przeniesiony do archwium.
Witam lece samolotem Wizz z katowic do forli. Mam wielką prośbe może ktoś się orientuje jak się dostać z lotniska Forli na dworzec kolejowy w Forli czy są jakieś autobusiki z lotniska bezpośrednio na dworzec kolejowy ?

z góry dzięki za odpowiedz
Kazde lotnisko ma swoja strone w internecie. Warto sie z nia zapoznac.
kras znasz wloski? poradzisz sobie sam/a? Sono attivi dal 29 marzo i nuovi orari del bus diretto Stazione FS di Forlì-Aeroporto e viceversa.
Il servizio, operato da ATR, conta ben 94 corse settimanali e va ad implementare i collegamenti di linea già esistenti con il centro città.
Per maggiori informazioni è possibile consultare la nostra pagina Servizi ai passeggeri - Bus navette o visitare il sito di ATR www.atr.fc.it.
Sono già attivi anche i collegamenti Aeroporto di Forlì - Bologna autostazione e ritorno, operati da E-Bus ben 4 volte al giorno. Per info e costi www.e-bus.it. Kras dopasuj sobie przylot do rozkladu jazdy autobosow ATR...podaje wedke nie gotowa oskrobana i usmazona na maselku rybe :D
a ponadto.. moze skorzystasz naszej fioletowej wyszukiwarki..wpisujac slow klucz:Forli w ten prostokat po prawej stronie? http://www.wloski.ang.pl/Lotnisko_w_Forli_11958.html
witam nie znam włoskiego w takim stopniu żeby zrozumieć wszystkie informacje na stronie, a te które są na fiolecie pochodzą z 2006 roku nie wiem czy są aktualne te o lini nr 2 ...ale z tego co zrozumiałem to jednyna możliwośc to autobus za 12 euro ... a czy nie ma czegoś tanszego za 1-2 euro tak jak na innych lotniskach ? bardzo prosze o odpowiedz
doczytalam sie ze 3,50 za dojazd lotnisko Forli do dworca w Forli/ok 5 km..a 12 eu to do do dworca w Bologni ..ok 60km..z lotniska w Forli..nigdzie sie nie spotkalam z cena 1 do 2 eu za dojazd na trasie lotnisko+dworzec..z tych lotnisk co ja znam na polnocy kraju..musialoby to lotnisko byc zaraz obok dworca ,zeby bilet tak malo kosztowal! 1 eu to kosztuje wziecie wozka na lotnisku by sobie walizke z tasmy podwiezc do autobusu/nie ma darmowych wozkow jak na Okeciu
http://www.sfora.pl/Gdzie-usiasc-w-samolocie-by-przezyc-krakse-Zobacz-a8474
ciao..wlasnie wczoraj bylam na lotnisku w forli..dojechalam do dworca autobusem nr 2..(dojezdza prawie pod sam dworzec,kawalek trzeba isc na pieszo z przystanku piazza vittoria,o ile dobrze pamietam nazwe)koszt 1 euro...ale sa tez autobusy kursujace na sam dworzec .takim dojechalam ale z powrotem nie moglam znalesc przystanku..ale napewna sa...widzialam tez przystanek z busami bezposrednio do boloni rimini ....wszystkiego mozna dowiedziec sie chyba w info na lotnisku...takze mozliwosci sa...pozdawiam
hm..1 eu?..no prosze,prosze 1 eu!..a dalej na piechotke ?...z walizka?..no tak za 1 eu to tylko kawalek podwoza :D
a dalej mozna na to samo 1 euro przesiasc sie w nastepny autobus i ten 1 przystanek podjechac(bo bilet jest wazny godz)..ja sie przeszlam i tez bylo ok.....:()
najlepiej autobusem 4
ale ja mam pytanie czy ktoś wie jak dostać się z Forli do Lido degli Estensi - autobusem czy pociągiem ????????
czy nikt nie może mi pomóc ????????//
samochodem/autobusem to 60 km,cos nie moge ci pociagu wyszukac..jest tylko do ravenny a ztamtad masz drugie tyle ..z tego co widze na mapie/wejdz w mapy google wrzuc nazwy i zobacz sam/Lido Degli Estensi Comacchio FE, sprawdz sam na /www.trenitalia.com Dzis jest niewlasciwy czas..jest malo osob na forum.. :D
Witam
Jeszcze raz ponawiam moje pytanie ;
Jak można się dostać z FORLI do Lido degli Estensi
Pociągiem lub autobusem
Bardzo proszę o pomoc w tym zakresie
Dzięki z góry
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia