KFC w Rzymie

Temat przeniesiony do archwium.
Jak w temacie: czy ktoś widział jakieś KFC w Rzymie?? Prosiłbym o adres, bo zaczynam tęsknić za nóżkami ;)
O ile mi wiadomo, we Włoszech w ogóle nie ma KFC. Jest za to Burger King oraz wszechobecny McDonald's. :)
Tak słyszałem, ale miałem cichą nadzieję ;/ Ale w Burgerze ani McDonaldzie nie dostanę takich smażonych skrzydełek?
w Burger King to ochydne jedzenie maja,ze az steach..lepiej se makaronu nagotuj czlowieku
jose pl a za jakimi nozkami tesknisz?
no tak ..i pewnie podspiewuje .. "daj mi noge, daj mi noge, daj mi noge,
bo bez nogi, bo bez nogi, bo bez nogi,
zyc nie moge, zyc nie moge, zyc nie moge!"
Co by nie mówić o Włoszech, jedzenie tam jest tak różnorodne i smaczne, że korzystanie tam z fast foodów jest niemal masochizmem.;)
ale niektorzy chca patrzec na nozki a ja wole popatrzec na ladne mlode meskie pupy ha ha
No, to nie wiem, jaki lokal poradzić. Nic mi nie przychodzi do głowy, jedynie prigione na Rebibbia.;))
Per la precisione in Italia vi è un KFC ma è nella Naval Air Station Sigonella in Sicilia e ci può accedere solo chi può accedere alla base militare.
hehe, dzięki za podpowiedzi. Jedzenie śródziemnomorskie jest na pewno dobre i zdrowe, ale jakoś tu, gdzie mieszkam, nie dają za dużo mięska, więc pomyslałem, że wypad od czasu do czasu na skrzydełko czy nóżkę by nie zaszkodził ;)
No nic, poczekamy, może się doczekamy i tu KFC :) saluti
a moze dietka? :D http://www.wloski.ang.pl/Chudnac_po_wlosku_35600.html
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa