gay.tv

Temat przeniesiony do archwium.
nie orientuje sie ktos czy gay.tv nałożyla jakis abonament czy cos? na mojej Cyfrze+ kiedys ją łapałam, teraz znknęła na amen
Podobno zmienili ramówkę i teraz nazywają się Animal love planet.;))
czy jest Lesbo Tv też? Jestem zainteresowany ;)
Quasi opanuj się to już inny rodzaj miłości
faceci...
Słyszałem, że obie telewizje zostały kupione przez konsorcjum "Oli lubrificanti".)
quasi non fare lo stronzo, lubiałam gay.tv bo puszczali fajne piosenki, a nie jakieś takie dupne melodramatyczne, więc teraz mi szkoda
Calkiem ciekawa tv. Kiedys. Jednego z prowadzacych widuje teraz na canalae 5 w "Amici".
serio? pewnie fabio canino :)
Dlaczego się przeniósł? Co było powodem?
Dekalibracja? ;))
No. Fabio Canino c'era su italia uno credo.
Luca Zanforlin sie nazywa.
No, ale ja się tylko dopytuję, co to za telewizja była. Nie znam jej a nazwa ciotowata jest.
e puo darsi...
bo wśród prezenterów był tylko jeden hetero, i rzeczywiscie filmy po 22 byly o lekkim (diciamo) zabarwieniu homo, wszelkie talk show i inne dyskusje mniej lub bardziej serio byly tez na te tematy, tylko programy muzyczne były nieskalane ;) naprawde fajna tv to była ech.. *_*
Brrrrr......stelepało mnie trochę.;)
No, ale skoro muzyka była ciekawa, to moja ciekawość została zaspokojona.
Chociaż...rocka z pewnością tam nie było.;)
pojawiał się Vasco :)
No do cholery! Chyba mu o tym nie powiedzieli!;)
A dlaczego mial sie nie przeniesc? Zaproponowali mu dobry kontrakt, to sie przeniosl. Jako dobry fachowiec, co chyba niektorym w glowie sie nie miesci.
Ciekawostka, ktoregos roku gay.tv byla jedyna wloska tv, ktora transmitowala festiwal Eurowizji. Ja ogladalam czasem filmy, ale bylo to dobrych kilka lat temu. Bylo sporo programow muzycznych, jakis wieczorny talk show.
>>Ciekawostka, ktoregos roku gay.tv byla jedyna wloska tv, ktora transmitowala festiwal Eurowizji.
:D

nie było tak źle, serio:) Prowadzący byli naprawdę ludźmi z jajami, podchodzili konkretnie i rzeczowo do pracy. I pojawiały się superowe wywiady i spotkania np z pisarzami i innymi artystami, czasem mało znanymi, ale rozmowy zawsze były na poziomie. Nie to co widać czasem w naszej sieczce medialnej, najbardziej ambitne pytanie na jakie ich stać: 'no to kiedy ślub?" "to prawda, ze zoperowała pani sobie biust"..?
żal
Kto ogladal, ten pamieta :)
Faktycznie byly tez swietne wywiady z pisarzami.
>>Prowadzący byli naprawdę ludźmi z jajami
:D podkreślę, że wśród prowadzących były także kobiety :]
linn, nie wiesz czy jakas polska platforma 'obsługuje" jeszcze gay.tv? od jakiegos czasu przepadła jak kamień w wode :/
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Nauka języka