Hej, hej
Moze ktos z Was doswiadczyl tego na wlasnej skorze albo ma znjomych, ktory pieknego snieznego poranka 22 grudnia 2009..albo w okolicach swiat usilowali poleciec z Orio al Serio ( milano) na swiata?
Chodzi mi o pokasowane loty z ryanaiara i o cala procedure odzyskania pieniedzy za anulowany lot? js na szcescie mialam 6 smysl i kupilam sonie tez drugi bilet jeszcze we wrzesniu na dzien pozniej i na szcescie dolecialam do Katowic na swiata..jak to sie mowi przezorny zawsze ubezpieczony heheh...tym razem czysty fuks...o maly wlos tego biletu nie sprzedalam...
no ale do rzeczy - zgodnie z tym co bylo napisane na stronie Ryana mozna w jakis sposob odzyskac pieniadze za ten lot. Czy wystarczy tylko wyslac faks na podany numer
Customer Service Department
EU PASSENGER COMPENSATION DEPARTMENT
RYANAIR REFUNDS DEPARTMENT
Ryanair Corporate Head office
Dublin airport
Co DUBLIN
Republic of Ireland
FAX+353 1 5081702
Czy ktos juz dostala jakakolwiek odpowiedz od RYANAIR REFUNDS DEPARTMENT w podobnej sprawie?
Ja dodatkowo mialam wykupione tez ubezpieczenie w AXA Travel Insurance i dzisiaj wyslalam prosbe o specjalny formularz zgłoszenia roszczenia, wysyłając wiadomość e-mail do Działu Roszczeń AXA Assistance: [email] narazie ciszaaaa
zobaczymy co mi przysla i czy w ogole cos przysla...W necie tzn na wloskiej stronie Ryana znalazma tylko takie na anulowany lot ale ze wzgledu na chorobe...ale to byly warunki atmosferyczne a nie choroba
Jesli ktos ma podobny problem z gory dziekuje za wszelkie cenny informacje