szukam mieszkania w ostii do wynajecia (pilne)

Temat przeniesiony do archwium.
planuje małzenstwo z włochem jestesmy zareczenie ,on mieszka z rodzicami i planujemy zamieszkac sami poszukuje mieszkania do wynajecia na dłuzej mamy maluszka 6 lat ale synek bardzo grzeczny :).szukam pilnie taniego mieszkania najlepiej dwa pokoje ale jeden duzy tez bedzie ok .czekam na jakies propozycje od tego zalezy kiedy sie przeniesiemy z synkiem .z gory dziekuje :)
odnosze wrazenie zeodkad znam to forum jeszcze nikt nigdy na forum nie znalazl mieszkania..od tego a odpowiednie strony internetowe,zapewne twoj narecvzony posluguje sie jezykiem wloskim i bedzie mu to latwiej zrobic niz tobie,zna ealai swego kraju..ceny..ty liczysz na lut szczescia?..bo nie podalas nawet wymarzonej lokalizacji ani kwoty jak jestes gotowa zaplacic..tak ze trudno bedzie ci cos podsunac..chocby link gdzie masz szukac..agencji wynajmu mieszkan..agencje to takie firmy ktore za znalezienie mieszkania do wynajacia biora pieniazaki/spore/..wiedzialas?..umowy siwe rejestruje dodatkow oplaca..i co ok jescze oplaca tak umowe..sporo o wynajmowaniu jest na forum wejdz w nasza fioletowa wyszukiwarke i poczytaj..to ten prostokat na prawo..prawdopodobnie krocej trwaloby szukanie niz zakladanie tego postu i klikanie..a ten 6 letni maluszek to juz spory facet i czas mu do szkoly... o szkolach wloskich tez masz mnostwo postow..wiec milego' wyszukiwarkowania'
sorry literowki..zna realia swego kraju..
..dodatkow oplaca..i co rok jeszcze ponownie oplaca taka umowe wynajmu/kontrakt/..raz w roku, co rok
Ooooooostia!
cóż nie należysz do najmilszych osób z jakimi mialam stycznosc na forach..ale nie mnie oceniac jaki jestes...
owszem wiem co to jest agencja mieszkaniowa jak rowniez znam ceny ..napisalam rowniez ze szukam mieszkania w osti i opisalam ze interesuje mnie jeden duzy pokoj lub dwa male
i na koniec jakbym szukala mieszkania przez agencje to nie pisalalbym na forum ..licze na pomoc MIŁYCH rodakow jakies informacje albo moze kogos kto ma znajomego ktory che wynajac mieszkanie bez posrednikow
uwierz mi nie tylko ja szukam ,moj narzeczony rowniez i szukamy kazdej drogi dojcia do taniego wynajmu poniewaz jestem po wypadku i nie moge pracowac wiec mieszkanie za posrednictwem agencji nie jest dla nas najtansze
co do ceny 5[tel]e max
Sette ma racje. Szukania tu mieszkania do wynajecia to jak granie w totka.
coz moze wygram ..:Pzawsze warto probowac
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia