Polacy w Turynie

Temat przeniesiony do archwium.
31-42 z 42
| następna
Witaj Dolcissimaa85 mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie, czy wiesz może o jakiejś fajnej stronie z mieszkaniami do wynajęcia w Turynie??
czesc,
mieszkania od osob prywatnych ( bez prowizji 2 czynszow plus podatek:)ktore pobiera biura nieruchomosci) mozesz znalezc na stronkach www.kijiji.it , www.bacheca.it , www.secondamano.it www.idealista.it albo na wloskim ebayu:)
wiem ze kiedys istnial taki fajny portal easystanza, nie wiem czy istanieje i byly tam ogloszenia o mieszkania badz same pokoje.

znalezc mieszkanie nie przez agencje nieruchomosci jest trudno, ale jest to mozliwe.

ale trzeba miec naprawde szczescie i czas na szukanie,
a jesli zalezy ci na czasie to tylko agencja, ale jak powiedzialam pobieraja oni prowizje 2 czynsze za swoje posrednictwo.
mozesz sprobowac szukac mieszkania nie w samym turynie ale np. z 20 km od.. i wtedy agencja wezmie 'tylko' 1 czynsz prowizji:)

pozdrawiam

p.s napisalam ci tez wiadomosc na gg
zapomnialam dodac, ze na kazdej ulicy znajdziesz darmowe gazety z ogloszeniami o mieszkania, ale 99% to agencje nieruchmosci, a czesto te ogloszenia sa poprostu nieaktualne, bo te gazetki wychodza 1 lub 2 w miesiacu..
Hej Dolcissima85, jakiego mieszkanka mniej wiecej szukasz? moze moge pomoc, bo sama jestem na etapie zmiany mieszkanka, codziennie wertuje strony, a tu trzeba cierpliwosci, zeby cos przytulnego znalezc.pozdrawiam
cos pomieszlalam te niki, ale w kazdym razie tez od paru miesiecy mieszkam w Turynie i chetnie spotkalabym jakas rodaczke...to moj emial [email]
hej hej! ja bym chciała mały niedrogi pokoik...
bo wybieram się na erasmusa (październik-styczeń/luty)
miałby ktoś coś wynająć?
Witam wszystkich.
Mam pytanie, ja i moj chlopak potrzebujemy dostac sie z Turynu lotniska do Cervini 27 grudnia rano ok.8:30. Szukamy kogos, kto moglby nas tam zawiezc. Bedziemy mieli tylko plecaki. Nasza oferta, to: pokrywamy koszty paliwa (ok.40 euro) + 20 euro za usluge. Nie potrzebujemy rachunku :-) Czy ktos bylby chetny?Czy ktos moglby nam pomoc?
Z gory serdecznie dziekuje.
wez taxi zlotko..pociag....http://orario.trenitalia.com
Przed umieszczeniem tego posta sprawdzilam wszystkie mozliwe opcje. Niestety taxi w jedna strone kosztuje wiecej niz bilet samolotowy w dwie strony. Pociag owszem, jest bardzo tani, ale zabierze nam to caly dzien.
Mimo to dziekuje za rade.
Pozdrawiam i wciaz czekam na jakies dobre dusze :-)
Naprawde myslisz, ze ktos wskoczy po Swietach w samochod i poswieci swoj cenny czas, aby zarobic 20 euro?:D:D
Wiesz, dla jednych 20 euro to nic, dla innym jednak to pieniadz.
Poza tym, moze ten ktos jezdzi na nartach i tak, czy owak wskakuje po swietach w samochod i poswieca swoj cenny czas na zabawe (czyt.jazde na nartach). Jesli tak wlasnie wykorzytuje swoj cenny czas, to ma okazje pojechach swoim samochodem, calkowicie za darmo, zarabiajac przy tym 20 euro (na kolacje w restauracji). I to wszystko jedynie w zamian za zabranie 2 osob.
Mysle, ze to wszystko zalezy od punktu widzenia.
Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.
31-42 z 42
| następna