Pomocy!Polka w Mediolanie od marca!

Temat przeniesiony do archwium.
Hej! Jestem Kasia i od marca zaczynam staż w Mediolanie. Miasto znam bardzo słabo, ale jestem nim zachwycona. Byłabym bardzo szczęśliwa, gdyby ktoś kto jest lub był w tym pięknym miejscu udzielił mi porad, jak szukać mieszkania, jak sobie radzić z komunikacją itp. Poza tym, jestem otwarta na nowe znajomości, gdyż przybywam do Mediolanu sama (choć z kilkudniową eskortą narzeczonego:).
Pozdrawiam!
Kasia
nie uwazasz, ze slowo kluczowe POMOCY jest zbyto czesto naduzywane w internecie?..to wszystko o co pytasz to juz bylo tu na forum wejdz do naszej wyszukiwarki wpisuj po kolei slowa kluczowe i czytaj..albo na gg wpisz milan /mediolan i lap kontakty..troche bardziej na skroty i wiecej samodzielnosci..przyda ci tak zaprawa 'na sucho' na forum/celem wyrobienia nawyku samodzielnosci,nie kazae ci byc od razu Mc Gyweremi robic z rolki papieru toaletowego i drutu nowej walizki..:D ale klikac umiesz i korzystac z wyszukiwarki to nie jest trudne/zaprawa 'na sucho'... przyda sie i w Mediolanie :D
uffff,juz myslalam ze kogos morduja
Ja jestem wlochem ale mieszkalem w Polsce 3 lata. Jezeli chcesz ja zostawie moj pokoj od 1 Marca blisko Bocconi. Jezeli potrzebujesz jakikolwiek pomoc, daj znac. Zapraszam do Wloch!!!

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Kultura i obyczaje