Szukam chętnych na wyjazd do Mediolanu!!! wakacje

Temat przeniesiony do archwium.
Ciao! Czy jest ktoś chętny na szalony wypad do Mediolanu ze mną na jakiś weekend, się pobawić w modnych clubach, pozwiedzać miasto i oczywiście sklepy!!! Ja planuje jechać samochodem, bądź jesli była by fajna paczka to można i samolotem .. Wiek 19-25;)
jak chcecie sie pobawic to lepiej poleccie do florecji, przy okazji beda plaze i kluby na plazach, polecam twiga...w mediolanie do zwiedzania nie masz praktycznie nic oprocz duomo, no i znudzi wam sie juz po jednym dniu :-)
a bedzie jakis sponsor?czy samemu trzeba pokrywac wszystkie wydatki?
do mediolanu na wakacje??? ha ha hahahahahahahhahahahah ale sie usmialam ,ostatnie miejsce gdzie bym sie wybrala na urlop. tu w wakacje jest wszystko zamkniete
milano zdecydowanie nie, jakbym miała jechac na wakacje to bliżek morza, rimini, bari, pescara, genua albo w góry livigno... szkoda wakacji na samo milano, a w godzinach nocnych w milano nie jest bezpiecznie....
pozdrawiam
O weekend chodzi, nie o wakacje.
oj sie machnęłam, teraz doczytałam, :)
ale i tak polecałabym jednak tereny nadmorskie, lub górskie choćby tylko na weekend niż miasto :)
A ja mysle, ze pod wzgledem artystycznym wcale nie jest tak zle w Mediolanie. Malo sie o tym mowi, ale: oprocz Duomo, jest jeszcze Santa Maria delle Grazie z Cenacolo Leonarda da Vinci, la basilica Sant'Ambrogio, San Lorenzo, Sant'Eustorgio, ogromne zbiory w Castello Sforzesco oraz w Pinacoteca di Brera (drugie zbiory we Wloszech po Galerii Uffizi).
Jak na weekend to i tak za duzo.
Na wieczor klubow nie brakuje, a zamiast kolacji - taniej i przyjemniej wyskoczyc na aperitivo.
Sklepow tez nie brakuje.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Brak wkładu własnego