sesja zdjeciowa - catania

Temat przeniesiony do archwium.
Pracuje jako makijazystka w salonie fryzjerskim w Catanii. Poszukuje dziewczyn chetnych do wziecia udzialu w sesji fotograficznej z mozliwoscia ciecia i farbowania wlosow. Z gory dziekuje.
chetnie bym skorzystala, ale bede w catani dopiero za 3 tygodnie
a prowadzicie czesciej takie akcje, czy to tylko jednorazowa?
chodzi o to ze uczennice robia dyplom i musza miec jekies chetne glowy na pokaz,
tyle to zrozumialam, pytalam czy zdarza sie czesciej taka mozliwosc?
tak kasia, co chwila sa takie mozliwosci. sama bralam juz udzial dwa razy.tak z ciekawosci :) zrobili mi taka fryzury ze sie nie poznalam haha ale fajnie bylo.
Wiecej informacji znajdziesz na www.beaulondon.com - to oni beda tworzyc wizerunek do sesji zdjeciowej. Pozdrawiam i czekam na chetnych.
nie wiedzialam aniu bella, ze korzystalas juz z takiej mozliwosci, ale cos mi swita, ze masz na face takie zdjecie jedno wlasnie chyba po tej sesji?
Szukam osób, które chciałyby pomóc w realizacji filmu w okolicach Etny. Napisz do mnie proszę na adres: [email]
Jakiego typu pomocy potrzebujesz? Pozdrawiam
kiedy ta sesja ma sie odbyc???ja bede w katanii do 7 kwietnia.chetnie bym skorzystala.moj mail [email]
Cara Pekora, szkoda ze tak krotko bedziesz w Catanii. Sesja przewidziana jest na polowe kwietnia. Daj mi znac kiedy bedziesz nastepnym razem. Odezwe sie na Twoj mail. Pozdrawiam
Makijazystka?? A co to jest?
Juz wiem co to, przepraszam ze jak krowa w szkode weszlam:))
hej mam na imie marta.mieszkam w catani od prawie 2 lat.nie mam zadnej kolezanki polki.chetnie bym sie z kims zaprzyjaznila.zawsze to inaczej niz samemu.pozdrawiam.
hej 16tego mamy spotkanie polakow, msza a potem grill, jezeli jestes zainteresowana to napisz na [email] ps jestes z katanii centrum, czy spod katanii?
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa