Alimenty

Temat przeniesiony do archwium.
Ciao Kochani:) Dzisiaj po wielu bojach sąd przyznał nam alimenty i uznał ojcostwo dla mojego syna( Ojciec dziecka jest Włochem). Dlatego apeluję do wszystkich dziewczyn, które być może znalazły się w sytuacji podobnej do mojej, walczcie o swoje bo naprawde warto. Pozdrawiam
tak warto oskubac z kasy, a nie ratowac malzenstwo.
idz sie lecz.
mama24 powstrzymalabym sie raczej od ferowania tak pochopnie wyrokow nie znajac sytuacji tej kobiety! czasem nie ma czego ratowac, a wrecz trzeba uciekac dla wlasnego i dziecka dobra!
szczeka mi opadla!..jak mozna myslec ze ktos urodzil dziecko by SKUBAC jego ojca z kasy????????to chore..dziecko na swiat sie nie prosilo..tatus nie chcial seksu w gumie to jego psim obowiazkiem jest utrzymywac dziecko partycypujac w polowie jego kosztow utrzymania ,druga polowe ponosi matka
Oskubac ojca z kasy? Konsenwencja bycia ojcem jest m.in. lozenie na dziecko.
Minkia!!! mama24 czy tobie się w głowie poprzewracało???? pierwsze słyszę żeby mieć dziecko tylko i wyłącznie dla oskubania tatusia...a co ma zrobić matka która zostaje sama w pierwszych miesiącach ciąży bo tatuś okazał się totalnym bastardo???co tu ratować???
Prawdopodobnie mama24 miala na mysli, ze dziecko przyszlo na swiat wskutek gwaltu na obywatelu wloskim dokonanym w celu osiagniecia korzysci majatkowej.
może być i tak:))))))))))))))))))
:D..a czego wy wymagacie od Wlochow kochaniutkie?..na poczatku jest miodzio..a potem z Wlocha wychodzi bastardo..zawsze tak jest..bo nas lekcewaza jako cudoziemki!..nas biale wyksztalcone kobiety z Europy Centralnej razza celtica!...:D
mama24..bardzo mi przykro z twojego ponownego nie trafionego wpisu..ale jak dotad to juz pokazals ze nie znasz sie ani na' dzieciach'/slabo konstruujesz zyczenia dla nich:D..bez urazy/ ..a teraz ani na 'tatusiach'..chyba na' macierzynstwie' tez nie ..to skad ten nick?..bez urazy :D
Sette, jak zwykle masz racje. Polak zawsze uznaje kazde dziecko / z lewego loza, a nawet nie-loza /, a pojecie alimenty w naszym pieknym kraju jest w ogole nieznane. Nieznane z uwagi na to, ze nie jest potrzebne.
facet jest zawsze facetem..Polce wkraju latwiej jest go postawic przed sadem..wiec twa lodowata ironia jest zbedna..Ukraince czy Bialorusnce itp itd juz gorzej..Zmierzalam tylko do jednego cara Linn..ze zaden facet innej nacji ci tyle NIE DA, co ci WLOCH OBIECA..to chialam wskazac...
Skoro znani sa z tych obiecanek i niczego wiecej, to dlaczego wciaz tyle kobiet sie na nie nabiera? Wystarczy na Fiumicino zalozyc sobie wirtualny pas cnoty i zadnych klopotow nie bedzie.
'....dlaczego wciaz tyle kobiet sie na nie nabiera?'...mam odpowiedz:splacają swoja karmę z poprzedniego wcielenia..innej odpowiedzi nie znam..a ta uwazam, ze jedyna wytlumaczalną i jest logiczna
napuletana czesc witam cie serdecznie ,podaj jakies namiary do ciebie!!
hej:) [gg]
Jak ściągnąć alimenty z zagranicy http://alimenty.wieszjak.pl/alimenty-na-dziecko/210255,Jak-sciagnac-alimenty-z-zagranicy.html Czy matka ma prawo do alimentów, jeśli dziecka nie uznał ojciec-cudzoziemiec http://alimenty.wieszjak.pl/alimenty-na-dziecko/77833,Czy-matka-ma-prawo-do-alimentow--jesli-dziecka-nie-uznal-ojciec-cudzoziemiec.html
Ten film mi sie niepodoba.Wychodze z tego kina.
Napuletana.... mogłabyś mi powiedzieć jak długo trwała twoja walka o dobro dziecka? nie mam gg...więc może dasz radę odpisać na email [email] kilka pytanek,a nie zabardzo chciałabym pytac na forum.Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

»

Brak wkładu własnego