Nie wszyscy włosi są tacy sami!

Temat przeniesiony do archwium.
61-80 z 80
| następna
czy ktoras zauwazyla ,ze ...Wlosi 'biora na litosc'..ze przedstawiaja sie jako ofiary poranione w ostat.zwiazku? ..sugerujac ,ze teraz to sa gotowi do 'prawdziwego zwiazku na zawsze'..i ze ty kobieto jestes 'jedyna wyczekiwana'niczym nadejscie Chrystusa?..heheh
Dane:WIEKSZOSC(nie wszyscy)
Jedziemy z koksem i zakladamy ze:
WIEKSZOSC(nie wszyscy)=prawie wszyscy
czyli populacja meska pomiedzy 20 a 50 rokiemzycia nie zapominajmy ze ci ost.zachowuja sie jak 35latkowi/to nam zaweza liczbe do kliku milionow ludzi..czyli zogolnej liczby populacji/60 milion/ pozostaje nam ok wg mnie 7 milonow plci meskiej squlibrati, to i tak jest cyfra porazajaca..& milionow ZABURZONYCH psychicznie..socjopatow..zwanych jednoczesnie psychopatami,manipulantami http://quantumfuture.net/pl/psyhopath.html 2 strony do czytania plus linki w angielskim..wywoluje to gesia skorke..klamcy sa opisani fantastycznie.. Oryginalna lista objawów psychopatii według Cleckleya:
1. Wyraźny urok zewnętrzny i przeciętna lub ponadprzeciętna inteligencja
2. Brak złudzeń i innych oznak irracjonalnego myślenia
3. Brak lęku czy innych „neurotycznych“ objawów, opanowanie, spokój i łatwość mówienia
4. Niesolidność, ignorowanie zobowiązań, brak poczucia odpowiedzialności w sprawach zarówno małej, jak i dużej wagi
5. Nieprawdomówność i nieszczerość
6. Antyspołeczne zachowania, które są niedostatecznie umotywowane i słabo zaplanowane, jakby wynikające z niezrozumiałej porywczości
7. Słabość osądów i nieumiejętność uczenia się z przeszłych doświadczeń
8. Patologiczny egocentryzm. Całkowite skoncentrowanie na sobie, niezdolność do prawdziwej miłości i przywiązania
9. Ogólny niedostatek głębokich i trwałych emocji
10. Brak prawdziwego wglądu, niezdolność spojrzenia na siebie oczami innych
11. Brak wdzięczności za okazane szczególne względy, serdeczność i zaufanie
12. Dziwaczne i ekscentryczne zachowania po spoźyciu alkoholu i nie tylko – wulgarność, opryskliwość, gwałtowne zmiany nastroju, wybryki
13. Brak prawdziwych prób samobójczych
14. Bezosobowe, prymitywne i słabo zintegrowane życie seksualne
15. Brak planów życiowych i niezdolność prowadzenia zorganizowanego życia, za wyjątkiem życia prowadzącego do klęski....sporo tu jest' z wlocha'..hehehe
Poza "głupotą" która z ludzi (nie tylko włochów) wychodzi, są jeszcze MASKI, zarówno te, ktore same sobie nakładamy na oczy udając, że nie widzimy wad, jak i te które nasi partnerzy mają na twarzy udają kogoś kim nie są. A potem to już tylko disappointment! Więc lepiej jest mieć oczy ZAWSZE Szeroko otwarte :)
Wiesz co sette di nove? Te wszystkie 15 objawów mogłabym zastąpić jednym imieniem mojego ex-conoscente italiano Normalnie cały on! Nic dodac nic ująć. A co do Twojej wcześniejszej wypowiedzi, że biorą nas na litość to też to zauważyłam. Był dzień kiedy pomyślałam: mam małe bezradne włoskie dziecko, które chciałoby żebym się nim opiekowała jak mamma! Ale nie udało mu się mną manipulować Zresztą sam pózniej przyznał (jaki szlachetny), że to była tylko taka taktyka, ale ze mną mu te numery nie wyszły
Ale tak w odniesieniu do tematu...dajcie spokój tym Włochom! To takie trochę pierdzielenie o dupie Maryny. Bądź co bądź stykają się dwie różne kultury, dwa róże charaktery i niezrozumienie tego a co za tym idzie brak obopólnej pracy nad problemem prowadzi do mniejszej czy większej patologi. I to czy on ma w dowodzie: "włoch", "anglik" czy "polak" to jeden pies, liczy się WYCHOWANIE, i CZłOWIEK.
Kochać można i muzułmanina ale trzeba mieć przeogromną wiedzę o kulturze w którą się wchodzi i świadomie podejmować decyzje czy coś nam odpowiada czy nie...bo na nic potem prośby, groźby i nadzieja że On się zmieni....tak więc decyzje podejmować świadomie w oparciu o "pewną" wiedzę a nie iść za głosem dupy czy jak kto woli serca:P

Wiec tak, przemyslalam:))
Dobrze kombinujesz i wiele staran wlozylas w ten model ale niestety ma haka.
Nie ma co polegac na solidarnosci kobiet ani tez na kobiecym rozumie, bo mysli subiektywnie. Ale pomysl mialas super:))
Mysle ze jak kazda zastosuje zasade brzytwy Ockhama to wystarczy:))
Jak zaczna sie glupoty z tych Wlochow wydobywac, to wtedy ciach i nastepny prosze:)) A z chlopami to jak z tramwajami , nastepny bedzie napewno:))
Sette, pare z tych 15 punktow pasuja do mnie jak ulal:))
Z opisu wykapana Magda:))
Zlom wypowiedz Agnieszki dalam!!!!
Chcialam zacytowac to jak oddzielic ziarno od plew:))) Te obliczanki z xy:))
Punkt 1 i 12 to wykapana ja:))
Ja bardzo chciałbym podziękować Magdalen@, już nie mogłem, tylko rzeczy negatywne o nas. Czy mężczyżni w Polsce są swięty?

Czy macie coś pozytywnego o tych włochach??

Punkt 12 jest naprawdę najinteresujący. Czy Wy znacie kogoś który nie się zachowuje ekcentrycznie po spoźyciu alkoholu? Bo ja mieszkam w Polsce od 2 lata i pół i bardzo dużó ludzie ekcentryczne po alkoholu widziałem i nie byli włochów :) niesamowity nie!
http://www.sfora.pl/Upadl-mit-o-swietnych-kochankach-a22851...:)))
:)
cyfry sa porażajace!!!:D 79% turystek nie ma ochoty na blizsze kontakty z autochtonami...juhuuuuu!..wreszcie na moje wychodzi!!..dobrze byc w wiekszosci...:D
Bardzo ciekawy naprawdę, przede wszystkim bo www.sfora.pl jest bardzo poważną i popularną stroną internetową. Ta strona jest znana bo tam piszą najlepsi profesorzy z najpopulaniejszych uniwersytetów na świecie :D

Skąd oni mają takie dane? Szukałem, ale nie znalasłęm środła informacji.. Dziwny..

Proszę nie wysłajcie takich linków, bo ludzie najwni mogą to uwierzyć..

Ja też mogę powiedzieć że 95% polaków są alkoholikami i że w związku z tym grupy AAA i DDA w Polsce są pełne ludzi. Czy to jest prawda? Czy to wspierane przez dowody naukowe?? CHYBA NIE! Ups, jak ten artykuł..

To nazywa się SPAM
Nie wiem czym sobie zasluzylam na podziekowania, ale tak sie ciesze ze az sobie szklanke wodki naleje:)
I mam nadzieje ze zaszaleje jak w punkcie 12:)) Wybryki i tak dalej:))
A Sette..., no coz ja moge powiedziec..
Powiem ze jest wywalankowa baba:))
Ale zmartwilo mnie ze ten wpis o psychopatach, nam tu panujacy admin NIE USUNOL!!
Sette, wybaczam bo chyba nie wie co robi w zatrzecierzwieniu, ale adminowi NIE!!!
Ku...a, czasami trzeba uwazac co sie pisze, nawet jak nikt tego powaznie nie bierze!!!!
Ale punkt 14, to ja sobie wypraszam!!!
Co to, to nie:))
guido jak ci nie pasi to sfory nie czytaj..ale zwroc uwage ze tu tez jest 'sfora'..a jak wejdziesz to juz szczekaj jaki ONY..albo idz na slonko
Sette, dala bys sobie siana albo koksu:))
To co napisalas wczesniej bylo naprawde ponizej pasa!
Przegielas i teraz dalej podskakujesz:))
Jesli naprawde tak uwazasz jak piszecz to jakim cudem ty tam wytrzymujesz?
Z piekla trzeba uciekac:))
Przemysl, a nie odrazu na slepo wal......
dziwcko..a przyslowie gdzie diabel nie moze babe posle slyszalas?..zyje sobie nikomu nie wadze..czuwam..oczy dokolola glowy i zasmiewam sie...ze.. trafila kosa na kamien..az iskry leca..tak ,szokuje tu niezwyklymi zachowaniami/ale mi to wisi i powiewa!jestem soba!..sprowadzam do parteru rowno..siekam ,siekam..kotleciki..hehehe...Czy ja ci w czyms..przeszkadzam?..zycie jest dlatego piekne ze ludzie sa odmienni od siebie ...
rzeczywiscie moj stosunek do plci meskiej wloskiej jest moze malo zrozumialy dla co niektorych pań ..ale..ale :D ...mnie usprawiedliwia wysoka niezaleznosc finasnowa..pieniadze daja duze poczucie bezpieczenstwa i duzo doze polskierj zarozumialosci..i mozliwosc odporu..i.. zadzierania nosa..wtedy gdy ja tego chce..mam juz dosc pokracznych tancow godowych i wiecznego podrywania..czy to sie nigdy tu nie skonczy?..buuuuuuuuuuuuuuu
"..zyje sobie nikomu nie wadze..czuwam..oczy dokolola glowy i zasmiewam sie...ze.. trafila kosa na kamien..az iskry leca..."
To jest typowe aspoleczne zachowanie, daje punkt 6, 8 a i 3 dokladam:)

"..tak ,szokuje tu niezwyklymi zachowaniami/ale mi to wisi i powiewa!jestem soba!.."
Tu to wyraznie punkt 12 i to jeszcze na trzezwo:))I tu nie ma sie nawet jak czlowiek wytlumaczyc ze nie wie co robil:))

"sprowadzam do parteru rowno..siekam ,siekam..kotleciki..hehehe...
Tu to sie trzeba bac az:)) Wiec 3 punkt i troche z 2:))

"..przeszkadzam?..zycie jest dlatego piekne ze ludzie sa odmienni od siebie .."
Nie, nie przeszkadzasz bo zyjesz w swym swiecie, ale zasluzylas tu na 11 i 15 punkt. Brawo:)))

"..rzeczywiscie moj stosunek do plci meskiej wloskiej jest moze malo zrozumialy dla co niektorych pań ..ale..ale :D ...mnie usprawiedliwia wysoka niezaleznosc finasnowa..pieniadze daja duze poczucie bezpieczenstwa.."
Tu przegielas, daje punkt 5. Bo jak by tak bylo to bys nie patzryla na zegarki amantow i nie wypisywala na fiolecie z wypiekami na twarzy o seksie:))
Przykro mi, tu prosze dowody:))

"... mozliwosc odporu..i.. zadzierania nosa..wtedy gdy ja tego chce..mam juz dosc pokracznych tancow godowych i wiecznego podrywania..czy to sie nigdy tu nie skonczy?..buuuuuuuuuuuuuuu..."
Tu daje punkt 2! I smutno mi ze juz nie masz zludzen ze ktos cie pokochac moze, a nie tylko wj....:((
Tak czy owak, zawsze planowalam Ci zrobic obraz psychologiczny:)))
WSZYSCY JESTESMY RABNIECI:)))
Oczywiscie nie gniewaj sie:)
Zapomnialam ze w kazdym zdaniu siedzi punkt 6 i 8!!!
Ale jestem pewna ze punkt 1 tez Ci przysluguje:)))
Dla psychopatow bez poczucia humoru, dodaje ze to jest zartem pisane....pol zartem:)))
zobaczcie sami..najwiekszymi klamcami sa politycy i handlowcy..najuczciwszymi prostytutki i lekarze...ci malo klamia!!!! D'altra parte i politici «per fornire una certa immagine di sé» sono i maggiori raccontatori di fandonie. A seguire, vengono i commercianti: il 40,33 per cento degli intervistati li crede i bugiardi per eccellenza. I più onesti? Le prostitute (12,4 per cento) e i medici (10,1 per cento) http://archivio.panorama.it/home/articolo/idA[tel]
Temat przeniesiony do archwium.
61-80 z 80
| następna

« 

Życie, praca, nauka

»

Programy do nauki języków