szukam pokoju w Rzymie na wrzesień

Temat przeniesiony do archwium.
Ciao a Tutti!
Wybieram sie na kurs do Rzymu juz bardzo niedługo i szukam pokoju, najlepiej jednoosobowego generalnie w centrum lub bardziej w kierunku Watykanu. Czy jest ktos kto wynajmuje lub zna kogos kto moglby wynajac taki pokoj na wrzesnien i ewentualnie tydzien pazdziernika? \czekam na info\ [email]
polecam www.easystanza.it pokoi do wyboru do koloru:)
Czesc.Wbrew pozorom nie jest takie latwe znalezc pokoj na odleglosc...
hej a gdzie bedziesz chodzic na kurs ? istituto dante alighieri kolo watykanu? bo ja tam chodze wlasnie, mieszkanie znalazlam przez strone www.home4students.it i jestem nawet zadowolona bo mieszkam blisko trastevere ,jestem w rzymie do 2 pazdziernika jak cos
POKÓJ DO WYNAJĘCIA - RZYM

Wynajmę jednoosobowy pokój miłej i spokojnej studentce. Lokum znajduje się w spokojniej dzielnicy na obrzeżach Rzymu (Vitinia). Dobrą, a co najważniejsze szybką komunikację zapewnia położona o trzy minuty pieszo stacja metra, dojazd do centrum miasta (Colloseum) i na plaże (Ostia) zajmuje kwadrans. Mieszkanie jest częścią ogrodzonego dwupiętrowego domu trój rodzinnego i zajmuje ono całe najwyższe piętro. Powierzchnia pokoju wynosi 16 metrów kwadratowych, nie licząc wymiarów osobistego balkonu. W okolicy domu znajduje się między innymi supermarket, sklep warzywny, trzy pizzerie a także kościół. Do dyspozycji wszystkich domowników dostępna jest obszerna kuchnia oraz dwie łazienki. Cena wynajmu obejmuje płatności za wszelkie media oraz stałe łącze internetowe (~4mb/s), wynosi ona 390 E za miesiąc.
Wszystkich zainteresowanych prosimy o kontakt pod numer (0039) [tel]lub (0039) 3482458880 codziennie po godzinie 20.
hej!
szukam pokoju w rzymie na listopad, najbardziej odpowiadałoby mi mieszkanie w dzielnicy salario-trieste w okolicach piazza buenos aires. Jeśli nie to w takim miejscu aby był tam dobry dojazd!
szukałam na easystanza ale bardzo ciężko jest cokolwiek znaleźć tylko na miesiąc :(

będę wdzięczna za jakąkolwiek informację! mail: [email]
:D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Solo italiano