tanie kosmetyki,drogerie RZYM

Temat przeniesiony do archwium.
Hej, mam pytanie - czy znacie adresy sklepow,drogerii ,outletow gdzie mozna dostac w Rzymie tanie orryginalne kosmetyki takich firm jak Pupa,revlon itd ??dziekuje z gory:)
hmm..ciekawy temat..ciagne go w gorę:D
eh wlasnie..up up
co do Rzymu to nie wiem nic..jesli chodzi o Polnoc to jakby cos to dam porade..gdzie i jak kupic taniej..:D
hmm..ze 2 tyg temu kupilam rewelacyjna wode toaletowa ..ale rewelacyjna!..mowie wam!.zapach przepiekny..wszyscy mowia ze zanim nadejde czuja me perfumy a potem wkraczam ja :D..osobiscie nie odczuwam intensywnosci zapachu ale to swiadczy jednak, ze 'perfum'jest trwaly :D.. nazwa: CIPRIA producent Shandara made in italy,opakowanie 100 ml pudelko blado rozowo biale ,z rozowa gerbera jako grafika,flakon elegancki, cena rewelacyjna 6,95 eu ! http://www.shandara.it/prodotti/index.htm Nie znalam do dotad tej marki wloskiej ..SHANDARA
Na Via del Corso, jak idziesz od strony Piazza Venezia to po prawej stronie jest bardzo fajny sklep, z tanimi kosmetykami, w takich stylowych opakowaniach, nazwy nie zapamietalam, ale sklep jest zawsze zatloczony, musisz sie przedzierac miedzy klientkami.

Jak ja bym tam chciala sie teraz tak poprzedzierac... :)
super dzieki :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka