civitanova marche praca opieka do 2 chlopczykow-4 i 8 lat!! UWAGA

Temat przeniesiony do archwium.
hej jestem nowa i tylko dlatego by napisać,że jeśli chcesz być opiekunką to nie jedz do tej rodziny.. praca nie polega na opiece nad dziećmi ale na sprzataniu.. ludzie niby mili.. ale tak naprawde traktuja cie jak sluzaca.. bylam tam przez tydzien i wrocilam.. a jeszcze sie dowiedzialam jaka to zla jestem bo powiedzialam ze sluzaca nie jestem... i za marne grosze.. praca polega na tym ze dziennie sprzatasz.. bardzo dokladnie z myciem okien itp sami porzadku nie utrzymuja..pozniej musisz nakrywac i sprzatac ze stolu, otwierac dzwi.. pomogac w gotowaniu sprzatac po posilku i jeszcze zostawac z dziecmi gdy oni wychodza, a czesto wychodza czesto- czyli zero czasu wolnego i ciezka praca.. naprawde ciezka.. gdybym nie miala znajomego w rzymie chyba bym zwariowala.. jesli ktos trafi na to ogloszenie i bedzie chcial sie cos dopytac to chetnie odpowiem na pytania.. ale naprawde nie polecam!!! pozdrawiam serdecznie ps bede tu zaglodac od czasu do czasu :)
ach wolne bylo od ok 16 w sobote i niedziele..ale oczywiscie do stolu i sprzatanie po podilku musisz zawsze!!
A co robisz w Civitanove jeśli mogę zapytać? :)
hej już jestem w domu.. tzn w Polsce :) a byłam niby jako niania.. ale jak przeczytałaś to wiesz jak wyszło.. pozdrawiam serdecznie
byłaś jako au pair tam? czy bez agencji?
hej pojechałam bez agencji a ogłoszenie znalazłam na tym portalu... dziewczyna szukała zastępstwa bo niby jej tata był chory.. a teraz się okazało, że to brednie pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka